Gjest student Skrevet 31. mai 2002 Del Skrevet 31. mai 2002 Hvilke typer godterier er mindre skadelige enn andre, eller mer? (sjokololade, chips, popkorn, "gummi" osv). Jeg tenker da på alt fra kunstige tilsetningsstoffer (og konsekvensene dette kan få), fargetilseninger, og for mye sukker osv. Finnes det noen nettsider der jeg kan finne informasjon om dette? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fresja Skrevet 2. juni 2002 Del Skrevet 2. juni 2002 Ser du regner popcorn som godteri, da er sikkert det blant de sunneste...... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nemesis Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 WHO har hatt en enorm metaundersøkelse (studier der de trekker sammen en mengde andre studier) for å finne sammenhengen mellom forskjellige typer matvarer, og hvordan dette påvirket kreftrisiko. Ikke overraskende virker grønnsaker hemmende på kreftutvikling i en rekke organer, og røyking er fortsatt skadelig. MEN, det fantes ingen holdepunkter for at tilsetningsstoffer ELLER rester av sprøytemidler i mat øker kreftrisikoen! Og dette er sammendraget av undersøkelser fra mange land, ikke bare Norge hvor man er svært streng. I forsøk med f.eks aspartam hvor man har funnet en sammenheng er dosene så enorme i forhold til hva et menneske ville være i stand til å få i seg via matvarer, at det ikke kan regnes. Søk på WHO sine sider, så kanskje du finner noe? Prøv de forskjellige universitetssidene også. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.