Gå til innhold

Mørbradbiff


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Pricilla

Hva mener du med vanlig biff?

Du får flatbiff, indrefilet, ytrefilet og mørbrabiff..

Flatbiffen er litt seig å bruke som "biff", er grei å bruke i gryter og sånn..

Indrefileen er den som er mørest, så kommer ytrefilet - mørbradbiff er også som regel ganske mørt og går greit å steke i panne og spise som "biff" med tilbehør.

Stek biffen på middels varme så den ikke blir brun utapå og helt rå inni. For å sjekke hvordan den er inni kan du lage et lite snitt i biffen, ta på salt og pepper ved slutten av steketiden.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/57259-m%C3%B8rbradbiff/#findComment-240184
Del på andre sider

Stek biffen på middels varme til saften pipler ut på overflaten, da snur du den til saften igjen pipler ut. Da har du en medium stekt biff. La den hvile like lenge som du stekte den. _Ikke_ skjær i den, slik Pricilla foreslår da renner kjøttsaften ut og du får ikke saftig biff. Er du usikker så kjenn på biffen, en rå biff er myk.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/57259-m%C3%B8rbradbiff/#findComment-240293
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...