Gjest wannabechef Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Jeg har fått en fin hvit Morter i gave av en venninne, den er kjøpt på Hilmers Hus vet jeg. Den er "ru" inni, eller hvordan jeg skal di det. Skal den mettes med olje eller noe eller er hele poenget at den er ru/sandpapir-aktig? Hva bruker du din Morter til? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57506-f%C3%A5tt-morter-i-gave-hvordan-steller-jeg-den/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
avil Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Jeg har bare puttet krydder som skal knuses i den, og most i vei. Skyller etterpå i kokende vann, men her i huset er vi ikke så mye for såpe. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57506-f%C3%A5tt-morter-i-gave-hvordan-steller-jeg-den/#findComment-242036 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amiga Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Den skal nok være ru sånn at det blir lettere å knuse krydderet. Jeg bruker den mest til urter, da blander jeg i litt grovsalt for at det skal bli lettere. Men du kan også knuse hvitløksbåter, helpepper mm. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57506-f%C3%A5tt-morter-i-gave-hvordan-steller-jeg-den/#findComment-242153 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.