turte Skrevet 7. juni 2002 Del Skrevet 7. juni 2002 Hvordan får man kjøttdeigen "kornete" hvis man koker den? Rører dere i den underveis? Ser for meg disse kjøttdeigpølsene. De er jo helt hardpakkete. Kyllingfileer woker eller steker vi. Det er sjelden vi kjøper hele, rå kyllinger, men jeg kan se for meg at vi ville kunne ha kokt dem. Vi pleier å koke høner. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57703-%C3%A5-koke-kylling-eller-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-244117 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Åsemor Skrevet 7. juni 2002 Del Skrevet 7. juni 2002 Hvordan gjør du det da? Bare slenger oppi med noen liter vann? Hvor høy temperatur? Hvor lenge? Rører du ofte? Heller du av alt vannet etterpå? Smaker det ikke veldig vassent? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57703-%C3%A5-koke-kylling-eller-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-244135 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marix Skrevet 7. juni 2002 Del Skrevet 7. juni 2002 I grunnen koker vi kjøttdeigen, noen og enhver, når vi kleiser en halvkilos pakke oppi teflonpanna og lar det stå til. Det er ikke rent lite vann som siger ut av kjøttdeigen underveis, og resultatet er at kjøttdeigen blir mer kokt enn stekt (før var det stekeskorpe på kjøttdeigen, nå er det bare en grynete grå masse). Og ja; jeg vet at man kan bruke kraftig varme og steke i flere omganger, men hvem gidder det..?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57703-%C3%A5-koke-kylling-eller-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-244902 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Geir Skrevet 7. juni 2002 Del Skrevet 7. juni 2002 Det er svært sjelden eg bruker kylling, kyllingfileter steiker eg eller surre i ei panne o.l. Kjøttdeigen steikes eller surres sammen med andre ting, sopp, paprika, løk osv. Kokt kjøttdeig må nå minne (visuellt) på lungemos, og det fikk eg nok av før i tiden ! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57703-%C3%A5-koke-kylling-eller-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-244924 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zarine Skrevet 9. juni 2002 Del Skrevet 9. juni 2002 Hvordan får man kjøttdeigen "kornete" hvis man koker den? Rører dere i den underveis? Ser for meg disse kjøttdeigpølsene. De er jo helt hardpakkete. Kyllingfileer woker eller steker vi. Det er sjelden vi kjøper hele, rå kyllinger, men jeg kan se for meg at vi ville kunne ha kokt dem. Vi pleier å koke høner. Veit du kva, turte, det er faktisk mykje lettare å få finkorna kjöttdeig når du koker enn når du steiker den. Det er hovudårsaka til at eg begynte med den metoden Ta kjötdeigen ut av pakka. Ha på littegranne vatn, rör godt rundt slik at det blir ei blaut mölje. La det småkoke og rör rundt ein gong iblant (mest i byrjinga) . Ikkje la det koke for hardt, for da klumper det seg! Skulle det likevel skjäre seg, juksar du berre med stavmiksaren etterpå ;-) Voilá har du finkorna kjöttdeig til spaghettisausen etc. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57703-%C3%A5-koke-kylling-eller-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-246479 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blésha Skrevet 9. juni 2002 Del Skrevet 9. juni 2002 "det både smaker ålreit og ser delikat ut." Hehe, jeg vil ikke ha mat som bare smaker ålreit, jeg vil at mat skal smake godt! Jeg synes faktisk det smaker veldig godt! Er bare en uttrykksmåte det, å si "ålreit". *S* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57703-%C3%A5-koke-kylling-eller-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-246529 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.