Lillemus Skrevet 6. juni 2002 Del Skrevet 6. juni 2002 Min mor snakker stadig om et rabarbrasyltetøy som en gammel tante av min far pleier å lage. Nå nytter det ikke å få noen oppskrift ut av den gamle, "nei, æ tar nu bærre en buint rabarbra og sukker og koka til det bi brunt". Særlig enkelt for oss uinnvidde. Noen som har en oppskrift som kan minne om dette her? Det skal altså kokes en god stund har jeg skjønt, men hvor lenge er det - 1/2 time? 3 timer? Og mengde sukker i forhold til rabarbra? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57746-rabarbrasyltet%C3%B8y-oppsrkift/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.