Gjest (ikke undertegnet) Skrevet 7. juni 2002 Skrevet 7. juni 2002 Er det mere akrylamid i brødskorpen enn inni brødet? 0 Siter
Elis31 Skrevet 8. juni 2002 Skrevet 8. juni 2002 Jeg har skjønt det sånn side de sier at endelig kan barna slippe å spise skorper med god samvittighet....Dessverre liker min sønn skalken best...får vel vende han av med det da. 0 Siter
Gjest slankern Skrevet 16. juni 2002 Skrevet 16. juni 2002 Jeg tror ikke du skal beskymre deg for mye over det. Unngå å spise skalken på brødet. Det som inneholder mest akrylamid er pommes frites og potetgull, så ikke spis det (er ikke sunt heller). 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.