Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest (ikke undertegnet)
Skrevet

Er det mere akrylamid i brødskorpen enn inni brødet?

Skrevet

Jeg har skjønt det sånn side de sier at endelig kan barna slippe å spise skorper med god samvittighet....Dessverre liker min sønn skalken best...får vel vende han av med det da.

Gjest slankern
Skrevet

Jeg tror ikke du skal beskymre deg for mye over det. Unngå å spise skalken på brødet. Det som inneholder mest akrylamid er pommes frites og potetgull, så ikke spis det (er ikke sunt heller).

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...