Gå til innhold

Hjelp kakeoppskrift!!!!


Anbefalte innlegg

Skrevet

I morgen skal jeg bake ei kake, og ha det med på en skoleavslutning på barneskolen.

Problemet er at jeg ikke aner hva jeg skal bake.

Eneste jeg vet er at jeg skal bruke en rund form. Også vil jeg helst ikke bake sjokoladekake, for jeg innbiller meg at mange andre har det med.....

Kan dere være så snille å hjelpe emg???

På forhånd; TUSEN HJERTLIG TAKK!!!

Fortvilet

Skrevet

Appelsinkake

200g smør

200g sukker

3 eggeplommer

revet skall av 2 appelsiner

200 g hvetemel

2 ts bakepulver

3 stivpiskede eggehviter

saften av 1 appelsin

Forvarm stekeovnen til 175 grader.

Pisk smør og sukker hvitt. Tilsett eggeplommene, en for en. Rør inn revet appelsinskall før det tørre røres inn. De stivpiskede eggehvitene blandes med appelsinsaften og vendes inn i deigen.

Kaken helles i smurt springform og stekes på 175 grader i ca. 45 minutter.

Etter at kaken er avkjølt glasères den med appesinglasur laget av melis og saften av den andre appelsinen.

Denne er lett og lage og ungene syntes den er kjempe god.

Lykke til

Gjest ostekake
Skrevet

Lag en ostekake med gele på toppen, lettvint å greit, men nå sitter jeg på jobb så jeg har ikke med meg oppskriftsboka mi.

Kanskje noen andre her kan hjelpe deg hvis du er intr.

Skrevet

Lag en ostekake med gele på toppen, lettvint å greit, men nå sitter jeg på jobb så jeg har ikke med meg oppskriftsboka mi.

Kanskje noen andre her kan hjelpe deg hvis du er intr.

Ostekake

Bunn

10 Hobbnobb kjekes

100g smør

2 sp sukker

Dette trykkes ned i en form.(bruk bake pair i bunnen)

2 pk philadelfia ost

100 g melis

1 ts vaniljesukker

1 pk sitron gele 2,5 dl vann

1/3 fløte

Phil. ost melis ,vaniljesukker blandes med sitrongele (flytende)

Bland dette forsiktig sammen med pisket fløte.Hell så dette oppi formen og la det stivne.

Lag en pk jordbærgele med halv mengde vann hell dette over når det andre er stivt.Slik at du får et fint lokk av gele på toppen av kaken.

Skrevet

Appelsinkake

200g smør

200g sukker

3 eggeplommer

revet skall av 2 appelsiner

200 g hvetemel

2 ts bakepulver

3 stivpiskede eggehviter

saften av 1 appelsin

Forvarm stekeovnen til 175 grader.

Pisk smør og sukker hvitt. Tilsett eggeplommene, en for en. Rør inn revet appelsinskall før det tørre røres inn. De stivpiskede eggehvitene blandes med appelsinsaften og vendes inn i deigen.

Kaken helles i smurt springform og stekes på 175 grader i ca. 45 minutter.

Etter at kaken er avkjølt glasères den med appesinglasur laget av melis og saften av den andre appelsinen.

Denne er lett og lage og ungene syntes den er kjempe god.

Lykke til

Kan den legges på web? :) *stjele*

Skrevet

Kan den legges på web? :) *stjele*

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Skrevet

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Hvis den er din, så signerer jeg gjerne med ditt navn.

Skrevet

Hvis den er din, så signerer jeg gjerne med ditt navn.

Nei det er ikke min, har fått den for lenge siden, av hvem husker jeg ikke.

Skrevet

Nei det er ikke min, har fått den for lenge siden, av hvem husker jeg ikke.

Nå ligger den på web, se linken ovenfor. Har du fler så si fra. Du blir kreditert oppskriften selvfølgelig hvis den er din og du selv vil.

Appelsinkaken skal jeg forsøke - mmm :)

Skrevet

........det er verdens beste kake, sier unga mine.

Rund kakeform:

4 egg

2 kopper sukker

piskes til eggedosis

2 kopper hvetemel

1/2 ts. Natron

1 ts. vaniljesukker

2 ts.kanel

siktes i eggedosisen

1 liten kopp matolje

3 kopper finraspa gulrot.

blandes oppi røra.

Stek 200 grader i 30-40 minutter

Glasur:

85 gram Philadelfiaost

50 gram smør (mykt, ikke smeltet)

200 gram melis.

Rør i sammen, smør på kaka når den er kald utenpå og inni.

Det beste med denne kaka er at den blir best om den står en dag eller to.

Oppskriften fordobles i langpanne.

Skrevet

Nå ligger den på web, se linken ovenfor. Har du fler så si fra. Du blir kreditert oppskriften selvfølgelig hvis den er din og du selv vil.

Appelsinkaken skal jeg forsøke - mmm :)

hmmmmmmmm har lyst til å se linken, legger du den ut.

Skrevet

Appelsinkake

200g smør

200g sukker

3 eggeplommer

revet skall av 2 appelsiner

200 g hvetemel

2 ts bakepulver

3 stivpiskede eggehviter

saften av 1 appelsin

Forvarm stekeovnen til 175 grader.

Pisk smør og sukker hvitt. Tilsett eggeplommene, en for en. Rør inn revet appelsinskall før det tørre røres inn. De stivpiskede eggehvitene blandes med appelsinsaften og vendes inn i deigen.

Kaken helles i smurt springform og stekes på 175 grader i ca. 45 minutter.

Etter at kaken er avkjølt glasères den med appesinglasur laget av melis og saften av den andre appelsinen.

Denne er lett og lage og ungene syntes den er kjempe god.

Lykke til

Åååå..... den fikk jeg lyst på! :-)

Skrevet

Åååå..... den fikk jeg lyst på! :-)

Ja den er frisk og god.Holder seg godt gjør den også.

Så hvis du orker å bake i varmen hadde jeg ikke vært i tvil.

Tusler til kjøkkenet for et stykke kake, dog ostekake.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...