Mamta Skrevet 13. juni 2002 Del Skrevet 13. juni 2002 Jeg skal holde selskap og lurer i den forbindelse på å lage noe av maten istand dagen før for så å varme opp før servering. Bl.a. gjelder det en rett av lammekoteletter forkokt i melk, deretter marinert i bl.a. youghurt før frityrsteking. Kan man avkjøle disse rett etter steking for så å varme opp neste dag? Eller bør de da severes kalde isteden, kanskje? Håper noen kan svare meg raskt! Hilsen fra matglad 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lene3 Skrevet 13. juni 2002 Del Skrevet 13. juni 2002 burde kanskje serveres rett etter steking? det blir ekkelt hvis du fryser dagen før, tror jeg 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ernæringsfysiolog Monica F Dahlseide Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Hei på deg Mamta, Du kan godt lage noe på forhånd og avkjøle det. Pass bare på at du avkjøler det så raskt som mulig. Dette vil si utildekket i kjøleskapet (unngå at det ligger oppå hverandre. Dekk over det når det er kaldt. Når du varmer det opp bør den innvendige temperaturen i kjøttet nå 74 grader. Vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.