Gå til innhold

FU: Hva er din favorittsuppe?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 75
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • nanna

    18

  • Reg@l

    9

  • Amiga

    7

  • molli

    5

Mest aktive i denne tråden

Gjest Joppe

Hjemmelaget "grønnsakssuppe" hovedsakelig. Med små mengder kjøtt i. Fersk-kjøtt. Grillpølse kan brukes til nød.

Den er helt orgasmisk. Jeg lager gjerne 1 tjåkfull 10-liters kasserolle til meg og sambo, og spiser stort sett i ett til det er tomt.

Etter å ha spist den løper jeg på do 2-3 ganger i halvtimen til neste morgen.

Snakker vi om tiss da, eller større............ting?

Annonse

Gidder du å maile den? Ja, ikke selve suppa da, he he, oppskrifta.

Pliiz?

1-2 gulrøtter, litt sellerirot, 1 løk, 3 fedd hvitløk - kuttes fint og freses i litt olje. Kan også bruke andre rotgrønnsaker. Hiv oppi vann som tilsvarer mengden til 1 terning fiskebuljong (er det 1/2 liter, tro?).

Noen poteter i terninger er bra å ha i. Så hiver du oppi en boks tomater, og gjerne litt fløte eller melk. Salt, pepper og det du måtte ønske av krydder, Jeg bruker koriander, litt garam masala og gurkemeie.

Fisken legger du i terninger på toppen når grønnsakene begynner å bli møre, den skal jo bare trekke noen få minutter. Jo mer væske, jo mer suppelik blir den. Vi pleier å forvandle den til fiskegryte noen ganger. Da kan du slenge oppi en neve eller to med ris etter at du har hatt oppi væsken.

Ble du noe klokere av dette? Hehe...

Gjest retvizan

1-2 gulrøtter, litt sellerirot, 1 løk, 3 fedd hvitløk - kuttes fint og freses i litt olje. Kan også bruke andre rotgrønnsaker. Hiv oppi vann som tilsvarer mengden til 1 terning fiskebuljong (er det 1/2 liter, tro?).

Noen poteter i terninger er bra å ha i. Så hiver du oppi en boks tomater, og gjerne litt fløte eller melk. Salt, pepper og det du måtte ønske av krydder, Jeg bruker koriander, litt garam masala og gurkemeie.

Fisken legger du i terninger på toppen når grønnsakene begynner å bli møre, den skal jo bare trekke noen få minutter. Jo mer væske, jo mer suppelik blir den. Vi pleier å forvandle den til fiskegryte noen ganger. Da kan du slenge oppi en neve eller to med ris etter at du har hatt oppi væsken.

Ble du noe klokere av dette? Hehe...

*Sikle*

Den så beint fram jævlig god ut, nanna! Tenker vi prøver den i morgen. :-)

Takk!

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...