Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Grynene koker du som anvist på pakken.

Det er godt med en litt sterk grønnsakssaus til, med biter av kylling eller lam i, for eksempel.

Jeg pleier å lage en sterk ratatouille (tomater og grønnsaker) til couscousen, ved siden av litt kjøtt. Er det fint vær, kan du jo grille kjøttet, (og grønnsakene) på spyd, og servere ved siden av.

Gode oppskrifter på ratatouille, couscousretter osv finner du her:

http://www.startsiden.no/mat_og_drikke/oppskrifter/

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/60774-couscous/#findComment-264201
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...