Gjest ikke undertegnet Skrevet 3. juli 2002 Del Skrevet 3. juli 2002 Får besøk av en venninne til helgen,og ønsker å lage noe godt.' Det vanlige er jo pizza,og taco og fantasien er ikke den beste. Noen forslag? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62173-forslag-til-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
manne Skrevet 3. juli 2002 Del Skrevet 3. juli 2002 Fyll en langpanne med taco-chips. Over dette heller du kjøttdeig, mais og tacosaus. Revet ost over det hele. Inn i ovnen til osten er begynt å bli sprø. Serveres med ekstra tacosaus, rømme/youghurt og guacamole m.m God appetitt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62173-forslag-til-mat/#findComment-271522 Del på andre sider Flere delingsvalg…
leila Skrevet 3. juli 2002 Del Skrevet 3. juli 2002 Kjøp frossen butterdeig som du tiner og kjevler ut til flak. Hvert flak deler du i fire. Lag fyll av det du liker, jeg pleier å steke svinefilet, bacon, paprika, løk og sjampinjong. Så blander jeg dette med ett eller to egg, bør ikke være for flytende. Krydre med pepper, salt, hvitløk e.l., jeg bruker revet muskatnøtt også - deilig! Legg en klatt med fyll i hver firkant av deigen, og ta litt revet ost på før du lukker den sammen som en pirog. Stek ca 10 min på 200 grader. Du bør beregne 5-6 piroger pr pers, de er veldig små og lette. Server med en grønn salat ved siden av, gjerne med rømme også. Selv synes jeg dette er snadder, og det er ikke så vanskelig å lage heller. Alle jeg har servert dette til elsket det :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62173-forslag-til-mat/#findComment-271553 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tonette Skrevet 3. juli 2002 Del Skrevet 3. juli 2002 Keisersuppe: Dette trenger du: ca 300gr oksekjøtt 1-2 løk 2-3 gulrøtter buljong tomatpurè rødvin salt/pepper ris Slik gjør du: Skjær oksekjøttet opp i biter og brun det i stekepanne. Kok kjøttet i vann med buljong i ca 3/4 time Ha oppi løk og gulrot i biter og kok til gulrøttene er møre. Kok ris etter anvisning på pakken. Tilsett tomatpurè i suppen til den får en fin farge. Smak til med salt/pepper og rødvin. Server suppen med ei god skjei kokt ris oppi og eventuelt brød til. Og så kan dere drikke resten av vinen til. Håper det vil smake! Jeg huske ikke hvor mye vann jeg brukte, men du ser når det er passe suppete. Når det gjelder vinen bruker jeg ca en til to desiliter tror jeg, men prøv deg fram. Ha en hyggelig aften! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62173-forslag-til-mat/#findComment-271594 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ikke undertegnet Skrevet 3. juli 2002 Del Skrevet 3. juli 2002 Keisersuppe: Dette trenger du: ca 300gr oksekjøtt 1-2 løk 2-3 gulrøtter buljong tomatpurè rødvin salt/pepper ris Slik gjør du: Skjær oksekjøttet opp i biter og brun det i stekepanne. Kok kjøttet i vann med buljong i ca 3/4 time Ha oppi løk og gulrot i biter og kok til gulrøttene er møre. Kok ris etter anvisning på pakken. Tilsett tomatpurè i suppen til den får en fin farge. Smak til med salt/pepper og rødvin. Server suppen med ei god skjei kokt ris oppi og eventuelt brød til. Og så kan dere drikke resten av vinen til. Håper det vil smake! Jeg huske ikke hvor mye vann jeg brukte, men du ser når det er passe suppete. Når det gjelder vinen bruker jeg ca en til to desiliter tror jeg, men prøv deg fram. Ha en hyggelig aften! Takker så mye,høres godt ut. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62173-forslag-til-mat/#findComment-271707 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ikke undertegnet Skrevet 3. juli 2002 Del Skrevet 3. juli 2002 Kjøp frossen butterdeig som du tiner og kjevler ut til flak. Hvert flak deler du i fire. Lag fyll av det du liker, jeg pleier å steke svinefilet, bacon, paprika, løk og sjampinjong. Så blander jeg dette med ett eller to egg, bør ikke være for flytende. Krydre med pepper, salt, hvitløk e.l., jeg bruker revet muskatnøtt også - deilig! Legg en klatt med fyll i hver firkant av deigen, og ta litt revet ost på før du lukker den sammen som en pirog. Stek ca 10 min på 200 grader. Du bør beregne 5-6 piroger pr pers, de er veldig små og lette. Server med en grønn salat ved siden av, gjerne med rømme også. Selv synes jeg dette er snadder, og det er ikke så vanskelig å lage heller. Alle jeg har servert dette til elsket det :-) Takker også for et glimrende forslag.vet ikke helt hva jeg skal velge. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62173-forslag-til-mat/#findComment-271708 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ikke undertegnet Skrevet 3. juli 2002 Del Skrevet 3. juli 2002 Fyll en langpanne med taco-chips. Over dette heller du kjøttdeig, mais og tacosaus. Revet ost over det hele. Inn i ovnen til osten er begynt å bli sprø. Serveres med ekstra tacosaus, rømme/youghurt og guacamole m.m God appetitt! Tusen takk for tipset.Skikkelig snadder. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62173-forslag-til-mat/#findComment-271709 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.