Gjest ikke undertegnet Skrevet 8. juli 2002 Del Skrevet 8. juli 2002 Jeg lurer på om noen av dere har oppskrift på sånne flatbrød-tynne lefser som man skal fukte slik at de blir bløte før man eventuelt smører på dem og serverer? De så ut og hadde samme konstitens som flatbrød, men det er visst ikke det! Noen som har peiling? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Slippen Skrevet 8. juli 2002 Del Skrevet 8. juli 2002 Hei Ikke Undertegnet! Tenker du på "Vestlandslefsa" som du får i dagligvarebutikken? Du kan kjøpe de i en eske. De er tørre, harde og flate når du kjøper de. Og når du skal servere lefsene, tar du de under springen, og etter ca. 15 minutter er de bløte, og ferdig til å smøres med hva du måtte ønske!! Kjempegodt!!! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Flatbrød Skrevet 21. juli 2002 Del Skrevet 21. juli 2002 Hei Det er godt mulig at det er flatbrød du har sett, brukt som lefser. Du kan fukte vanlig flatbrød under vannkrana, legge det en stund mellom koppehåndklær til det blir passe mykt, og så smøre på med smør og sukker og rulle sammen. Deilig. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.