Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest ikke undertegnet
Skrevet

Jeg lurer på om noen av dere har oppskrift på sånne flatbrød-tynne lefser som man skal fukte slik at de blir bløte før man eventuelt smører på dem og serverer? De så ut og hadde samme konstitens som flatbrød, men det er visst ikke det!

Noen som har peiling?

Skrevet

Hei Ikke Undertegnet!

Tenker du på "Vestlandslefsa" som du får i dagligvarebutikken?

Du kan kjøpe de i en eske. De er tørre, harde og flate når du kjøper de. Og når du skal servere lefsene, tar du de under springen, og etter ca. 15 minutter er de bløte, og ferdig til å smøres med hva du måtte ønske!! Kjempegodt!!!

  • 2 uker senere...
Gjest Flatbrød
Skrevet

Hei

Det er godt mulig at det er flatbrød du har sett, brukt som lefser.

Du kan fukte vanlig flatbrød under vannkrana, legge det en stund mellom koppehåndklær til det blir passe mykt, og så smøre på med smør og sukker og rulle sammen. Deilig.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...