magnolia Skrevet 9. juli 2002 Del Skrevet 9. juli 2002 Havner alltid opp med bernaise saus og stekte poteter. Begynner jo å bli litt lei det!! Noen som har noen tips til en mindre kreativ, men sulten sjel? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62897-biff-tips-til-tilbeh%C3%B8r/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
astridny Skrevet 9. juli 2002 Del Skrevet 9. juli 2002 Jeg bruker hvitløksgratinerte poteter,(veldig enkelt å lage) Så bruker jeg å ha kryddersmør eller andre smørtyper.Det er bare nydelig. Og selvfølgeig peppersaus. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62897-biff-tips-til-tilbeh%C3%B8r/#findComment-275854 Del på andre sider Flere delingsvalg…
erin Skrevet 9. juli 2002 Del Skrevet 9. juli 2002 Del tomater i 2, og stek dem. Brokkoli hører også med. Jeg bruker nesten aldri saus, syns det er nok med feks en hvitløks-smørklatt på kjøttet. Bak poteter, det er enkelt og greit. Husk bare på at det tar mye lengre tid å lage enn resten av middagen! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62897-biff-tips-til-tilbeh%C3%B8r/#findComment-275894 Del på andre sider Flere delingsvalg…
erin Skrevet 9. juli 2002 Del Skrevet 9. juli 2002 Glemte å si én ting; hvis du liker sopp og kalorier, kan du steke soppen i margarin, bland inn seterrømme og en dærsj fløte. Deilig!! Til dette syns jeg at vanlig kokte poteter er best. Husk at soppen trekker til seg mye fett, så vær raus med margarin. Bruk seterrømme, ikke lettrømme. Da "skiller" og "klumper" ikke sausen seg. Nam! Ble sulten jeg!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62897-biff-tips-til-tilbeh%C3%B8r/#findComment-275903 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 9. juli 2002 Del Skrevet 9. juli 2002 Jeg bruker hvitløksgratinerte poteter,(veldig enkelt å lage) Så bruker jeg å ha kryddersmør eller andre smørtyper.Det er bare nydelig. Og selvfølgeig peppersaus. Litt fløte i stekeskyen. Del store sjampinjong i to og mariner i litt karri en stund, stek på svak varme. Potetmos iblandet finkuttet rå løk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62897-biff-tips-til-tilbeh%C3%B8r/#findComment-275906 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 9. juli 2002 Del Skrevet 9. juli 2002 Litt fløte i stekeskyen. Del store sjampinjong i to og mariner i litt karri en stund, stek på svak varme. Potetmos iblandet finkuttet rå løk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62897-biff-tips-til-tilbeh%C3%B8r/#findComment-275907 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 9. juli 2002 Del Skrevet 9. juli 2002 Hvitløkpoteter: 6-7 poteter delt i middels store biter 5-6 fedd hvitløk 1/2 plante basilikum olje vann salt & pepper Surr hvitløken i olje. Ha i potetene og fyll på med væske (1 del olje, 2 deler vann) til 2/3 av potetene er dekka. Salt. Basilikumen has i etter ca halve koketida. Ratatouille + gresk salat er godt tilbehør. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62897-biff-tips-til-tilbeh%C3%B8r/#findComment-275937 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ikke undertegnet Skrevet 9. juli 2002 Del Skrevet 9. juli 2002 Jeg bruker hvitløksgratinerte poteter,(veldig enkelt å lage) Så bruker jeg å ha kryddersmør eller andre smørtyper.Det er bare nydelig. Og selvfølgeig peppersaus. Er potetene kjempestore tar det faktisk så mye som tre timer i stekeovnen. Bare så du er klar over det. Har hendt at det har blitt bakte poteter til kveldsmat isteden! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62897-biff-tips-til-tilbeh%C3%B8r/#findComment-276015 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ikke undertegnet Skrevet 9. juli 2002 Del Skrevet 9. juli 2002 Griller du biffen er dette en bra tips: Pakk det du har av grønnsaker inn i alu.folie sammen med en god klatt smør. Pakken må ikke være så stor at den sprekker da - da må du fordele det i flere små. Etter en tid på grillen smaker dette helt nydelig. Husker aldri tida, pakk opp ei pakke og prøv. Er de ikke ferdige er det bare å grille videre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62897-biff-tips-til-tilbeh%C3%B8r/#findComment-276019 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ista Skrevet 9. juli 2002 Del Skrevet 9. juli 2002 Couscous med auberginer og litt andre grønnsaker og hakkede tomater inni. Eller bare couscous og Café de Paris (som forøvrig ikke er en Bernaisesaus). Nam nam... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62897-biff-tips-til-tilbeh%C3%B8r/#findComment-276115 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fryd1365380312 Skrevet 10. juli 2002 Del Skrevet 10. juli 2002 Dette er min biff favoritt variant : Først deler jeg opp vaskede (og skrubbede) poteter med skall i små båter. Råsteiker dem i en steikepanne med litt høye kanter. Når de er blitt brune tilsetter jeg strimler av rød paprika, litt hakket hvitløk og squash terninger. Steiker dette med potetene ett minutt eller to. Så tilsetter jeg små brokkolibunter og litt fløte (sånn at alt kan surre og koke i fløten en stund) tilsetter også en grønnsaks buljong terning, litt pepper og salt(etter smak selvsagt) Samtidig med dette steiker jeg biffen(e) på en annen steikeplate. Litt på hver side (sånn at de blir rosa inni) så lar jeg dem hvile i 10 minutter før jeg deler dem i fine skiver som jeg ligger på toppen av potet/grønnsaks blandingen. Det er bare kjempegodt!!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/62897-biff-tips-til-tilbeh%C3%B8r/#findComment-276915 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.