Gjest sussi Skrevet 29. juli 2002 Del Skrevet 29. juli 2002 Heisann :-)) Så du hadde svart på et innlegg lenger nede der du nevnte soya og tofu.... Jeg har melkeallergi og bruker derfor en del soyamelk. Kjøpte soyabønner her forleden også da det skal være så sunt. Men så er saken... Har du noen gode oppskrifter på noe med soyabønner? Og hvordan bruker man tofu? Har tenkt på å kjøpe, men vet ærlig talt ikke hva man bruker det til .......... Jeg kjøpte også linser for det en som hadde spist det og som sa at det var bare sååååååååååå godt. Jeg syntes det smakte som erterstuing..... Har jeg gjort noe gæli? Håper du kan svare meg på dette. Vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest motisaz Skrevet 30. juli 2002 Del Skrevet 30. juli 2002 har ingen gode oppskrifter på mat med soyabønner, pleier ikke bruke oppskrifter jeg (: men bruker soyabønner oppi gryteretter, i wok, i salater, moser de så det blir bønne stuing... etc. Tofu kan brukes sånn som den er, men det er mange som ikke syns den smaker noe da,så du kan skjære den i skiver og steke med krydder, eller legge den i marinade (du får også kjøpt ferdig marinert) den kan brukes på brødskiva , i salater, i wok, det går faktisk an å bruke den i kaker og. Hva slags linser kjøpte du? de rød blir linsestuing når de kokes, ihvertfall blir de alltid det når jeg koker de, de grønne holder seg hele,tror ikke du gjorde noe galt, linser kan minne litt om erter kanskje, de er jo belgfrukter begge to, men det kan jo være du kokte de litt lenge. vet ikke om dette hjalp så mye på det du lurte på ..men håper det hjalp litt i hvertfall..(: hilsen Motisaz 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sussi Skrevet 30. juli 2002 Del Skrevet 30. juli 2002 har ingen gode oppskrifter på mat med soyabønner, pleier ikke bruke oppskrifter jeg (: men bruker soyabønner oppi gryteretter, i wok, i salater, moser de så det blir bønne stuing... etc. Tofu kan brukes sånn som den er, men det er mange som ikke syns den smaker noe da,så du kan skjære den i skiver og steke med krydder, eller legge den i marinade (du får også kjøpt ferdig marinert) den kan brukes på brødskiva , i salater, i wok, det går faktisk an å bruke den i kaker og. Hva slags linser kjøpte du? de rød blir linsestuing når de kokes, ihvertfall blir de alltid det når jeg koker de, de grønne holder seg hele,tror ikke du gjorde noe galt, linser kan minne litt om erter kanskje, de er jo belgfrukter begge to, men det kan jo være du kokte de litt lenge. vet ikke om dette hjalp så mye på det du lurte på ..men håper det hjalp litt i hvertfall..(: hilsen Motisaz Tusen takk for hjelpen!! Mvh 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.