Gå til innhold

Motisaz :-)


Gjest sussi

Anbefalte innlegg

Gjest sussi

Heisann :-))

Så du hadde svart på et innlegg lenger nede der du nevnte soya og tofu....

Jeg har melkeallergi og bruker derfor en del soyamelk. Kjøpte soyabønner her forleden også da det skal være så sunt. Men så er saken... Har du noen gode oppskrifter på noe med soyabønner? Og hvordan bruker man tofu? Har tenkt på å kjøpe, men vet ærlig talt ikke hva man bruker det til ..........

Jeg kjøpte også linser for det en som hadde spist det og som sa at det var bare sååååååååååå godt. Jeg syntes det smakte som erterstuing..... Har jeg gjort noe gæli?

Håper du kan svare meg på dette.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest motisaz

har ingen gode oppskrifter på mat med soyabønner, pleier ikke bruke oppskrifter jeg (:

men bruker soyabønner oppi gryteretter, i wok, i salater,

moser de så det blir bønne stuing... etc.

Tofu kan brukes sånn som den er, men det er mange som ikke syns den smaker noe da,så du kan skjære den i skiver og steke med krydder, eller legge den i marinade (du får også kjøpt ferdig marinert) den kan brukes på brødskiva , i salater, i wok, det går faktisk an å bruke den i kaker og.

Hva slags linser kjøpte du? de rød blir linsestuing når de kokes, ihvertfall blir de alltid det når jeg koker de, de grønne holder seg hele,tror ikke du gjorde noe galt, linser kan minne litt om erter kanskje, de er jo belgfrukter begge to, men det kan jo være du kokte de litt lenge.

vet ikke om dette hjalp så mye på det du lurte på ..men håper det hjalp litt i hvertfall..(:

hilsen Motisaz

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest sussi

har ingen gode oppskrifter på mat med soyabønner, pleier ikke bruke oppskrifter jeg (:

men bruker soyabønner oppi gryteretter, i wok, i salater,

moser de så det blir bønne stuing... etc.

Tofu kan brukes sånn som den er, men det er mange som ikke syns den smaker noe da,så du kan skjære den i skiver og steke med krydder, eller legge den i marinade (du får også kjøpt ferdig marinert) den kan brukes på brødskiva , i salater, i wok, det går faktisk an å bruke den i kaker og.

Hva slags linser kjøpte du? de rød blir linsestuing når de kokes, ihvertfall blir de alltid det når jeg koker de, de grønne holder seg hele,tror ikke du gjorde noe galt, linser kan minne litt om erter kanskje, de er jo belgfrukter begge to, men det kan jo være du kokte de litt lenge.

vet ikke om dette hjalp så mye på det du lurte på ..men håper det hjalp litt i hvertfall..(:

hilsen Motisaz

Tusen takk for hjelpen!!

Mvh

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...