Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg eter mengder med linser, liker de røde best. Bløtlegg dem gjerne noen timer, og kok dem lett 5-10 minutter. Ha dem i en bolle sammen med finhakket salat (is- og ruccola), purre, oliven, crabsticks, evt makaroni, paprika og det du måtte ha for hånden. Dryss over salt og ha oppi noen ss sitronsaft. Digg!

Ellers bruker jeg mye linser og bønner i sammenkokte retter. Ha de bløtlagte linsene sammen med en boks tomater i en kjele, kok opp og tilsett div grønnsaker f.eks squash, gulrot, mais, krydre med ingefær, fennikel og koriander, litt chili om du liker det sterkt. Billig og sunt.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/66013-linsesalat/#findComment-300263
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...