Gå til innhold

hvordan skal man koke fisk?


Gjest zuuul

Anbefalte innlegg

Hvor lenge?

Skal de kokes i vannet, eller skal vannet kokes opp før man legger oppi fisken?

Må man ha smør eller noe krydder i vannet?

Takknemlig for svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest retvizan

Man koker opp vann + salt, til fersk fisk ca 1/2 dl salt per liter vann, og har fisken oppi når vannet koker. Etter det, skal fisken ikke koke, bare trekke. (skru av plata) Litt avhengig av hvor store stykkene er, så er trekketida 10-15 min. Når du ser at fiskekjøttet løsner litt rundt bena, så er fisken ferdig.

:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man koker opp vann + salt, til fersk fisk ca 1/2 dl salt per liter vann, og har fisken oppi når vannet koker. Etter det, skal fisken ikke koke, bare trekke. (skru av plata) Litt avhengig av hvor store stykkene er, så er trekketida 10-15 min. Når du ser at fiskekjøttet løsner litt rundt bena, så er fisken ferdig.

:-)

thanx:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...