Gjest zuuul Skrevet 6. august 2002 Del Skrevet 6. august 2002 Hvor lenge? Skal de kokes i vannet, eller skal vannet kokes opp før man legger oppi fisken? Må man ha smør eller noe krydder i vannet? Takknemlig for svar. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 6. august 2002 Del Skrevet 6. august 2002 Man koker opp vann + salt, til fersk fisk ca 1/2 dl salt per liter vann, og har fisken oppi når vannet koker. Etter det, skal fisken ikke koke, bare trekke. (skru av plata) Litt avhengig av hvor store stykkene er, så er trekketida 10-15 min. Når du ser at fiskekjøttet løsner litt rundt bena, så er fisken ferdig. :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest zuuul Skrevet 6. august 2002 Del Skrevet 6. august 2002 Man koker opp vann + salt, til fersk fisk ca 1/2 dl salt per liter vann, og har fisken oppi når vannet koker. Etter det, skal fisken ikke koke, bare trekke. (skru av plata) Litt avhengig av hvor store stykkene er, så er trekketida 10-15 min. Når du ser at fiskekjøttet løsner litt rundt bena, så er fisken ferdig. :-) thanx:) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 6. august 2002 Del Skrevet 6. august 2002 thanx:) Ju ar velkøm. ;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.