Gå til innhold

Matintoleranse?


Gjest maja_h

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg er i midten av tredveårene. Ikke spiseproblemer av noe slag. Nokså normal vekt+. Om jeg spiser grovt brød eller husman knekkebrød eller havregryn med melk, så blir jeg så sløv etter en halv time/time at jeg faktisk ofte må legge meg nedpå. Om jeg spiser loff med samme pålegg merker jeg ikke noe av den sløvheten. Hva i all verden er dette? Jeg har i mange år visst at jeg ikke kan drikke melk, fordi da sovner jeg (!) men kan virkelig grovt brød ha slik virkning på kroppen? Glad for svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest jubalong 70

Kanskje du har overvekst av Candida Albicans i tarmene. Candida lever på sukker og gjær, og det finnes i alle brød bakt på gjær, mange knekkebrød (bl.a. Husmann), sukker er det i melken (melkesukker).

Du kan jo søke litt på nettet om Candida og så prøve litt ut på en diett?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...