Thomariusa Skrevet 12. august 2002 Del Skrevet 12. august 2002 Har skrellet 1 kg. epler, men nå vet jeg ikke hvordan jeg skal lage eplemos! Kan jeg koke de uten sukker, fryse det ned og tilsette sukker senere, eller kan jeg tilsette sukker med en gang, og så fryse det ned? Har ikke syltetøyglass, så jeg kan ikke bare lagre mosen på det. Håper på svar! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/67225-trenger-r%C3%A5d-ang%C3%A5ende-epler/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest eplekjekk Skrevet 12. august 2002 Del Skrevet 12. august 2002 http://www.frukt.no/fakta/fakta.cfm 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/67225-trenger-r%C3%A5d-ang%C3%A5ende-epler/#findComment-309798 Del på andre sider Flere delingsvalg…
andungen Skrevet 12. august 2002 Del Skrevet 12. august 2002 Det jeg gjør er å dele eplene i småbiter med skallet på. Hiver dem oppe i en kjele sammen med sukker etter smak og behag og litt vann. Koker det sammen til eplebitene er møre. Tar så blandinga og siler den gjennom sikt slik at jeg får en pure. Bruker den til tilslørte bondepiker eller til kjøttmiddag. (godt til kanin) Vil du har grov eplemos evt til kake må du seff skrelle eplene først. Det som er til overs fryser jeg i små bokser. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/67225-trenger-r%C3%A5d-ang%C3%A5ende-epler/#findComment-309837 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Den opprinnelige m&m Skrevet 12. august 2002 Del Skrevet 12. august 2002 Vi pleier å skrelle og dele i båter, slenge på litt sukker og koke - evt. med bittelitt vann. Når de er passe møre avkjøler vi det og fryser. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/67225-trenger-r%C3%A5d-ang%C3%A5ende-epler/#findComment-309956 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.