Thomariusa Skrevet 12. august 2002 Del Skrevet 12. august 2002 Har skrellet 1 kg. epler, men nå vet jeg ikke hvordan jeg skal lage eplemos! Kan jeg koke de uten sukker, fryse det ned og tilsette sukker senere, eller kan jeg tilsette sukker med en gang, og så fryse det ned? Har ikke syltetøyglass, så jeg kan ikke bare lagre mosen på det. Håper på svar! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jaca Skrevet 12. august 2002 Del Skrevet 12. august 2002 Du kan kutte ned eple i små biter og koke med veldig lite vann. Skal så vidt dekke eplebitene. Etter en liten stund vil du se at det blir mos. Avkjøl. Eplemos er best uten sukker, men hvis du ønsker kan du sukre senere.Du kan fryse ned i plastbokser også. Sørg for at de er helt nye 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.