Gjest fisken Skrevet 27. august 2002 Del Skrevet 27. august 2002 Noen som har noen gode forslag til hvordan man kan variere fisk til middag? Vi har spesielt mye torsk/sei i frysen, og begynner å bli litt lei av kokt fisk og fiskekaker med kokt potet og gulrot hver dag. Vil bruke minst mulig fett i matlagingen, så jeg steker helst ikke maten. Blir glad for ALLE tips!! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 27. august 2002 Del Skrevet 27. august 2002 GRILL! - WOK! - GRATENG - BAKT - det er jo uendelige muligheter! :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 27. august 2002 Del Skrevet 27. august 2002 http://www.gofisk.no 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Streken Skrevet 27. august 2002 Del Skrevet 27. august 2002 Kjøp en Schlemmertopf (leirgryte) og få ta i noen oppskrifter. Så kan du variere til krampa tar dere!! :-) Når det gjelder steking så er ikke fett så skummelt som man skal ha det til. Litt fett er sunt!! Kan legge inn noen linker når jeg kommer hjem i ettermiddag! :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bratsj Skrevet 28. august 2002 Del Skrevet 28. august 2002 Fisk i Wok er supergodt og kan tilberedes med minimalt med fett (olje) Grønnsaker, fisk og nudler (eller ris) i woken og fiks ferdig på null komma svisj ! Dette spiser vi masse av ! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.