Gjest stavangerjente Skrevet 4. september 2002 Del Skrevet 4. september 2002 Hei folkens. Lurer litt på dette med kaloriinnhold i pasta, har hørt at dette ikke er så sunt når man slanker seg, men..nok om det! I kaloritabellen min står det følgende: -Pasta naturell (makaroni, spaghetti ol) kokt 152 kcal - Pasta naturell (makaroni, spaghetti ol) tørr 352 kcal. Dette finner jeg lite logisk. Man skulle tro det gikk mer pasta på kiloet når den er kokt, slik at det blir flere kalorier. Eller er det slik at noen av kaloriene rett og slett "forsvinner" når man koker pastaen, slik at kokt inneholder færre enn tørr?? En vanlig porsjon pasta til middag, hvor mange kalorier er egentlig det?? Ble forvirrende dette, men håper noen kan svare! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Seline Skrevet 4. september 2002 Del Skrevet 4. september 2002 Pastaen veier mye mer når den er kokt, men det kommer jo ikke mer næring til, kun vann. 100 gram tørr pasta er altså mer pasta enn 100g kokt pasta. Når det gjelder pasta og slanking går det helt greit det, men du kan kanskje velge fullkornspasta som har lav GI. Og så er det mengden som teller, naturligvis... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ppp Skrevet 5. september 2002 Del Skrevet 5. september 2002 det er jo klart det vil bli mindre kalorier, når pastaen har trekt til seg mye vann, vann er jo som kjent kalorifritt 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.