Gå til innhold

havregrøt/suppe


Gjest ikke undertegnet

Anbefalte innlegg

Gjest ikke undertegnet

Jeg er veldig glad i koke meg noe varmt til kvelds. Det jeg lurer på om det blir veldig stor forskjell hvis jeg koker grøten på lettmelk eller på vann? Skjønner jo at det blir flere kalorier, men metter ikke grøten mye mer når det er melk i den? Er det fetende å bruke melk isteden for vann? Når det gjelder havresuppe er det jo praktisk talt nødvendig å bruke melk, ellers smaker det jo ingenting...noen som har noen formeninger om dette? Er ikke på slankern, men vil ikke legge på meg mer...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...