Gå til innhold

Varm/kald ost


Gjest Siljaa

Anbefalte innlegg

Har fått beskjed av legen min at jeg bør få i meg mer kalsium. Jeg har derfor blandt annet begynt å spise mer hvit ost. Jeg liker best ost som er varmet opp, enten det er i panna, stekeovnen eller mikroen. Er osten fremdeles like sunn? Eller forsvinner mye av næringstoffene på denne måten? Spiser forøvrig bare lett-ost.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...