Gjest semi-vegtarianer Skrevet 19. september 2002 Del Skrevet 19. september 2002 Jeg er ei jente som nesten helt har sluttet å spise kjøtt. Spiser noe kjøttpålegg, men middagene inneholder ofte ikke så veldig mye proteiner. Spiser fisk og egg iblandt. Hvor mye proteiner bør det være i middagen? Hvis jeg kutter ut kjøttet, bør jeg erstatte det med fisk eller egg bestandig? Hvor mange rene vegetarmiddager i uka kan man spise uten at det gjør noe for helsa? Tar forøvrig tran og ellers nok av vitaminer etc. Prøver å spise mye frukt og grønnsaker. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 19. september 2002 Del Skrevet 19. september 2002 Du kan godt spise rene vegetarmiddager uten at det er farlig for helsa, men spis f.eks. bønner og linser for å få i deg proteiner. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.