Gjest cheese Skrevet 20. oktober 2002 Del Skrevet 20. oktober 2002 Er det noen som kan si meg hvordan det lages? Jeg er vel litt forutinntatt av navnet ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/77803-pultost/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 20. oktober 2002 Del Skrevet 20. oktober 2002 En løs, modnet ostemasse. I likhet med Gamalost har også Pultost lange tradisjoner. Navnet kommer fra det latinske "pulta" som betyr "grøt". Ingrediensene er skummet, syrnet melk, salt og karve. Den har en jevn og smørbar konsistens, med lett- oppløselige gjennommodnede ostekorn. Ostekornene i Hedemarks-typen er noe tørrere. Smaken er skarp og fyldig. Helst skal den være nypult, ikke utpult :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/77803-pultost/#findComment-400530 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.