conan Skrevet 23. oktober 2002 Forfatter Skrevet 23. oktober 2002 Hundefor kan vel ligge et par år? Det kan bli et plassproblem. Nå er snart elgkjøttet fra jakten ferdig hengt, og da blir det veldig fullt i fryseren... :-) 0 Siter
conan Skrevet 23. oktober 2002 Forfatter Skrevet 23. oktober 2002 Oi....håper ikke mannen min tenker som deg da.Han måtte til pers i går , på en tirsdag !! Du får sjekke om det blitt ryddet mistenkelig mye plass i fryseren i det siste. Cona kommenterte nettopp det her for noen dager side, og da sa jeg bare at jeg hadde ryddet plass til de to storoksene jeg fikk under jakten... 0 Siter
vin Skrevet 23. oktober 2002 Skrevet 23. oktober 2002 Du får sjekke om det blitt ryddet mistenkelig mye plass i fryseren i det siste. Cona kommenterte nettopp det her for noen dager side, og da sa jeg bare at jeg hadde ryddet plass til de to storoksene jeg fikk under jakten... Han ryddet den i helga! Han påstår at han har bestilt et helt lam , som vi liksom skal ha til jul! *skjelver* 0 Siter
MsSophie Skrevet 23. oktober 2002 Skrevet 23. oktober 2002 Det kommer helt an på hvor feit hu var. Magert kjøtt kan ligge lenge.....feitere saker må benyttes ganske kjapt! 0 Siter
conan Skrevet 23. oktober 2002 Forfatter Skrevet 23. oktober 2002 Han ryddet den i helga! Han påstår at han har bestilt et helt lam , som vi liksom skal ha til jul! *skjelver* "Lammekjøtt" du liksom... 0 Siter
Amiga Skrevet 23. oktober 2002 Skrevet 23. oktober 2002 Det kan bli et plassproblem. Nå er snart elgkjøttet fra jakten ferdig hengt, og da blir det veldig fullt i fryseren... :-) Du får lage saltlake da. 0 Siter
astridny Skrevet 23. oktober 2002 Skrevet 23. oktober 2002 Jeg må nå le av alle svarene du har fått. ;-) 0 Siter
vin Skrevet 23. oktober 2002 Skrevet 23. oktober 2002 "Lammekjøtt" du liksom... Partert skulle det også være ....så grotesk er han vel ikke....eller?! 0 Siter
conan Skrevet 23. oktober 2002 Forfatter Skrevet 23. oktober 2002 Jeg må nå le av alle svarene du har fått. ;-) Å tenke det, ville det, ønske det... men, å gjøre det? :-) Det er kun for oss utvalgte med god plass i fryseren. 0 Siter
conan Skrevet 23. oktober 2002 Forfatter Skrevet 23. oktober 2002 Det kommer helt an på hvor feit hu var. Magert kjøtt kan ligge lenge.....feitere saker må benyttes ganske kjapt! Da vet jeg hva bikkja får til middag i morgen... 0 Siter
astridny Skrevet 23. oktober 2002 Skrevet 23. oktober 2002 Partert skulle det også være ....så grotesk er han vel ikke....eller?! Så hvis vi ikke hører fra deg i neste dagene så ringer vi...politiet eller..? 0 Siter
conan Skrevet 23. oktober 2002 Forfatter Skrevet 23. oktober 2002 Partert skulle det også være ....så grotesk er han vel ikke....eller?! Jeg foretrekker kvernet... 0 Siter
vin Skrevet 23. oktober 2002 Skrevet 23. oktober 2002 Jeg foretrekker kvernet... Der røpet du deg....jeg trodde det var til hundene. 0 Siter
conan Skrevet 23. oktober 2002 Forfatter Skrevet 23. oktober 2002 Der røpet du deg....jeg trodde det var til hundene. Det er mye god næring i hundemat! 0 Siter
vin Skrevet 23. oktober 2002 Skrevet 23. oktober 2002 Det er mye god næring i hundemat! Kom til å tenke på da jeg var liten og ble nektet sjokolade av foreldrene mine. De hadde en dyrebutikk , så jeg bare rappa hundesjokolade der fra ;o) 0 Siter
terningkast6 Skrevet 23. oktober 2002 Skrevet 23. oktober 2002 Hvis skrotten har mye fett så tåler det ikke så veldig mange måneder, fettet harskner. 0 Siter
Goliath Skrevet 23. oktober 2002 Skrevet 23. oktober 2002 Å tenke det, ville det, ønske det... men, å gjøre det? :-) Det er kun for oss utvalgte med god plass i fryseren. Har du sørget for et reserve agregat i tilfelle strømmen går? Tviler på om forsikringsselskapet vil gi deg noe særlig igjen på forsikringen om cona smeltet og bedervet alle de andre varene som ligger i frysern. Alternativet er selvfølgelig å "konvertere" cona om til et ukjent antall kg indrefilet. Da kunne du jo for en gangs skyld gjort litt penger på henne også? Mvh 0 Siter
conan Skrevet 23. oktober 2002 Forfatter Skrevet 23. oktober 2002 Har du sørget for et reserve agregat i tilfelle strømmen går? Tviler på om forsikringsselskapet vil gi deg noe særlig igjen på forsikringen om cona smeltet og bedervet alle de andre varene som ligger i frysern. Alternativet er selvfølgelig å "konvertere" cona om til et ukjent antall kg indrefilet. Da kunne du jo for en gangs skyld gjort litt penger på henne også? Mvh Restaurantene til Lemmebrødrene er jo kjent for å ta det meste... :-) 0 Siter
Goliath Skrevet 23. oktober 2002 Skrevet 23. oktober 2002 Restaurantene til Lemmebrødrene er jo kjent for å ta det meste... :-) he-he....ingen dum ide 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.