Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Wok 1 squash, 1 rød paprika, 1 gul paprika, 1 løk, fersk revet ingefær, saften av 1 lime og eventuelt annet krydder og ha oppi litt kokt, kald ris -Voila: du har en middag som metter med få kalorier og den kan også spises som lunch kald dagen etter.

Du kan veksle med å ha nudler oppi i stedet for ris, og du kan variere grønnsakene i det uendelige. Spirer, bambusskudd, vannkastanjer, gulrøtter, brokkoli -varier mest mulig.

Vil du ha opp proteininnholdet så inkluderer du f.eks kyllingstrimler av bryst, eller hvilken type kjøtt du har for hånden.

Det er best å woke i teflon-wok hvis du vil unngå stekeoljer, men en jernwok er bedre å bruke, synes jeg. Da trengs det noe olje, men noe fett skal man jo ha!

  • 2 uker senere...
fryd1365380312

Dette er min favoritt middag:

Stek en kyllingfilet - krydre godt med grill krydder.. lag en salat med fks. is-salat, maiskorn, tomater, agurk ..kok ris til og ha ved siden av.. og ta 1 spiseskje med lettrømme over salaten som dressing.. kjempegodt og sunt:)

En annen favoritt:steik magert svinekjøtt i strimer i litt olivenolje.. tilsett hakket løk og hvitløk.. 1 boks med knuste tomater, litt basilikum og salt og pepper etter smak.. Kok ris eller små grønne linser og ha til og gjerne en grønn salat også - kjempegodt:)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...