spirito Skrevet 31. oktober 2002 Del Skrevet 31. oktober 2002 Er det noe galt med denne oppskriften? Browniesene blir som kjeks selv med lavere temperatur og kortere tid i ovnen... Brownies 6 dl hvetemel 1½ ts bakepulver 2 ts vaniljesukker 250 g smør 1 dl bakekakao 6 egg ¼ ts salt 8 dl sukker 180 g hakkede mandler eller nøtter Sikt hvetemel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle. Smelt smøret på lav varme, rør inn kakaoog la det avkjøles. Visp egg og salt i en bolle og tilsett sukker. Bland alt sammen med en slikkepott. Evt. ha i nøtter til slutt. Stek i langpanne på 180° på nederste rille i ca 30-35 minutter. Tusen takk for svar! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/79753-brownies-eksperter/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 31. oktober 2002 Del Skrevet 31. oktober 2002 Du bruker for stor form? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/79753-brownies-eksperter/#findComment-416570 Del på andre sider Flere delingsvalg…
spirito Skrevet 31. oktober 2002 Forfatter Del Skrevet 31. oktober 2002 Du bruker for stor form? Bruker en bitteliten langpanne (hybelkomfyr). Men skal det ikke være noe melk eller noe sånt oppi? Nå måtte jeg glatte ut røra med slikkepotten, ikke var det lett å vende sammen røra heller. "Røre" er vel et drøyt uttrykk, var jo _nesten_ deig... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/79753-brownies-eksperter/#findComment-416575 Del på andre sider Flere delingsvalg…
spirito Skrevet 31. oktober 2002 Forfatter Del Skrevet 31. oktober 2002 Du bruker for stor form? Men den smakte sinnsykt godt da, denne kjeksen :-) *knasker* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/79753-brownies-eksperter/#findComment-416579 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 1. november 2002 Del Skrevet 1. november 2002 Her er min oppskrift og den blir alltid vellykket, de blir litt sånn seige som Brownies skal være. Oppskriften passer til en liten langpanne: 200 g mørk kokesjokolade 170 g smør 4 dl sukker 4 egg 2 ts vaniljesukker 2,5 dl hvetemel Smelt smør og sjokolade i en gryte på svak varme (eller vannbad om du gidder). Ha i sukker, egg og vaniljesukker og bland godt sammen. Rør i hvetemel. Hell røren i en smurt liten langpanne. Stek ved 175 grader i ca 45 minutter, midt i ovnen. Har du prøvd denne trenger du ingen annne Brownies-oppskrift. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/79753-brownies-eksperter/#findComment-416673 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tinemor Skrevet 1. november 2002 Del Skrevet 1. november 2002 Bruker en bitteliten langpanne (hybelkomfyr). Men skal det ikke være noe melk eller noe sånt oppi? Nå måtte jeg glatte ut røra med slikkepotten, ikke var det lett å vende sammen røra heller. "Røre" er vel et drøyt uttrykk, var jo _nesten_ deig... Du bruker nok litt for mye mel.. har en kjempegod oppskrift, men ikke for hånden. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/79753-brownies-eksperter/#findComment-416767 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Natalia Skrevet 1. november 2002 Del Skrevet 1. november 2002 Bruker en bitteliten langpanne (hybelkomfyr). Men skal det ikke være noe melk eller noe sånt oppi? Nå måtte jeg glatte ut røra med slikkepotten, ikke var det lett å vende sammen røra heller. "Røre" er vel et drøyt uttrykk, var jo _nesten_ deig... Har hatt hybelkomfyr selv - og formene som følger med - langpanna - er definitivt for stor for brownies. Det finnes egen type "brownies" panne som er mye mindre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/79753-brownies-eksperter/#findComment-418025 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 2. november 2002 Del Skrevet 2. november 2002 Bruker en bitteliten langpanne (hybelkomfyr). Men skal det ikke være noe melk eller noe sånt oppi? Nå måtte jeg glatte ut røra med slikkepotten, ikke var det lett å vende sammen røra heller. "Røre" er vel et drøyt uttrykk, var jo _nesten_ deig... Prøv med en rund form neste gang. Det MÅ være formen som er for stor. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/79753-brownies-eksperter/#findComment-418060 Del på andre sider Flere delingsvalg…
spirito Skrevet 2. november 2002 Forfatter Del Skrevet 2. november 2002 Prøv med en rund form neste gang. Det MÅ være formen som er for stor. Takk! Hvor tykt skal roera ligge da (naar den er spredt utover)? Hos meg var den vel 1-1,5 cm... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/79753-brownies-eksperter/#findComment-418109 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 2. november 2002 Del Skrevet 2. november 2002 Takk! Hvor tykt skal roera ligge da (naar den er spredt utover)? Hos meg var den vel 1-1,5 cm... Hmmm - husker ikke hvor tykk min pleier være, det går et år mellom hver gang jeg baker den... Men det hørtes kanskje litt i tynneste laget ut. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/79753-brownies-eksperter/#findComment-418261 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.