SierDuDet Skrevet 4. november 2002 Forfatter Skrevet 4. november 2002 Mmh, taco! Det fikk jeg lyst på også! Men idag er det hjemmelaget (selvlaget!) kyllinggryte med masse fløte, hvitløk og paprika ;-) Er det godt? Har du noen fin oppskrift? Du skjønner jeg har fått sansen for å lage mat i det siste. Så hvis den er veldig god, så gi meg noen tips 0 Siter
spirito Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Er det godt? Har du noen fin oppskrift? Du skjønner jeg har fått sansen for å lage mat i det siste. Så hvis den er veldig god, så gi meg noen tips Tja, du tar hva du har ;-) Jeg pleier å bruke kyllingfilet i biter, en gul og en rød paprika, en løk, så mye fløte at det dekker det andre. Så skal det putre og kose seg, og du krydrer med det du liker best ;-) 0 Siter
SierDuDet Skrevet 4. november 2002 Forfatter Skrevet 4. november 2002 Tja, du tar hva du har ;-) Jeg pleier å bruke kyllingfilet i biter, en gul og en rød paprika, en løk, så mye fløte at det dekker det andre. Så skal det putre og kose seg, og du krydrer med det du liker best ;-) Det holder altså med helt vanlig fløte? Ja, dumt spørsmål, men gryterett har jeg aldri lagt helt fra bunnen av 0 Siter
spirito Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Det holder altså med helt vanlig fløte? Ja, dumt spørsmål, men gryterett har jeg aldri lagt helt fra bunnen av Matfløte eller kremfløte. Ikke kaffefløte tror jeg, men mulig det funker det også ;-) Fløte, geitost og vin gjør all mat god! 0 Siter
SierDuDet Skrevet 4. november 2002 Forfatter Skrevet 4. november 2002 Matfløte eller kremfløte. Ikke kaffefløte tror jeg, men mulig det funker det også ;-) Fløte, geitost og vin gjør all mat god! Så du mener at en god saus ikke trenger stort annet enn geitost, matfløte og vin? + diverse krydder, selvsagt? Hmmm... får prøve meg på noe godt en dag 0 Siter
spirito Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Så du mener at en god saus ikke trenger stort annet enn geitost, matfløte og vin? + diverse krydder, selvsagt? Hmmm... får prøve meg på noe godt en dag Hehe, ikke alt på en gang da, men en god saus bør jo ha en av de tre! I kyllinggryta må du forresten huske å ha oppi champignoner! 0 Siter
SierDuDet Skrevet 4. november 2002 Forfatter Skrevet 4. november 2002 Hehe, ikke alt på en gang da, men en god saus bør jo ha en av de tre! I kyllinggryta må du forresten huske å ha oppi champignoner! Champignoner er viktig! Den ting er sikkert. Bruker du da hermetiske eller steker du dem selv? Jeg pleier å bruke begge deler, dog til forskjellige formål. Skal prøve meg litt fram Har du noe favorittkrydder? Jeg bruker en del Organo og Basilikum. Det er gode krydder, i tillegg til pepper og en kryddermix jeg har her. Ja, hvitløk er et must. Mye hvitløk! 0 Siter
spirito Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Champignoner er viktig! Den ting er sikkert. Bruker du da hermetiske eller steker du dem selv? Jeg pleier å bruke begge deler, dog til forskjellige formål. Skal prøve meg litt fram Har du noe favorittkrydder? Jeg bruker en del Organo og Basilikum. Det er gode krydder, i tillegg til pepper og en kryddermix jeg har her. Ja, hvitløk er et must. Mye hvitløk! Jeg steker sopp selv, orker ikke hermetisert. Eneste jeg bruker av hermetikk er mais ) Har et genialt krydder til soppsteking, Santa Marias "grillkrydder". Det høres høgg ut, men det er godt! Er en god blanding av paprika, løk, hvitløk, salt og sukker ) Må prøves :-) 0 Siter
SierDuDet Skrevet 4. november 2002 Forfatter Skrevet 4. november 2002 Jeg steker sopp selv, orker ikke hermetisert. Eneste jeg bruker av hermetikk er mais ) Har et genialt krydder til soppsteking, Santa Marias "grillkrydder". Det høres høgg ut, men det er godt! Er en god blanding av paprika, løk, hvitløk, salt og sukker ) Må prøves :-) Skal kjøpe en sånn, men jeg må si at jeg foretrekker rå hvitløk til mat. Ikke bare hvitløk som er innbakt i et eller annet krydder Hmmm... men da skal jeg kline til med en kyllinggryte en dag. Kylling, paprika, tomat, agurk, diverse krydder og kanskje andre grønnsaker, matfløte og ris. Da har man en ok middag 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Jeg steker sopp selv, orker ikke hermetisert. Eneste jeg bruker av hermetikk er mais ) Har et genialt krydder til soppsteking, Santa Marias "grillkrydder". Det høres høgg ut, men det er godt! Er en god blanding av paprika, løk, hvitløk, salt og sukker ) Må prøves :-) Prøv karri ! Eller Rajah Curry Powder. 0 Siter
spirito Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Skal kjøpe en sånn, men jeg må si at jeg foretrekker rå hvitløk til mat. Ikke bare hvitløk som er innbakt i et eller annet krydder Hmmm... men da skal jeg kline til med en kyllinggryte en dag. Kylling, paprika, tomat, agurk, diverse krydder og kanskje andre grønnsaker, matfløte og ris. Da har man en ok middag Må ha presset hvitløk, selvfølgelig! Pulverhvitløk blir aldri det samme! Men det krydderet er altså bra til å steke sopp i ) 0 Siter
SierDuDet Skrevet 4. november 2002 Forfatter Skrevet 4. november 2002 Må ha presset hvitløk, selvfølgelig! Pulverhvitløk blir aldri det samme! Men det krydderet er altså bra til å steke sopp i ) Åja, men da var vi jo enige likevel Jeg pleier bare å bruke pepper på sopp. Ikke engang salt. Er ikke glad i overdrevet mye salt i maten. Men stekt sopp er jævla godt Hmmm nå ble jeg sulten. Får fyre i gang noe mat en eller annen helg 0 Siter
spirito Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Prøv karri ! Eller Rajah Curry Powder. Karry er for fiskeboller! Er ikke så glad i karry jeg, men det er kanskje fordi mormor bruker det mye, og jeg ofte sitter timevis på do etter et besøk der... 0 Siter
spirito Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Åja, men da var vi jo enige likevel Jeg pleier bare å bruke pepper på sopp. Ikke engang salt. Er ikke glad i overdrevet mye salt i maten. Men stekt sopp er jævla godt Hmmm nå ble jeg sulten. Får fyre i gang noe mat en eller annen helg Mmh, jeg spiser sjokoladekake jeg ) 0 Siter
SierDuDet Skrevet 4. november 2002 Forfatter Skrevet 4. november 2002 Mmh, jeg spiser sjokoladekake jeg ) Skal spise noen kjedelige brødskiver nå, jeg. Noen andre kryddertips? Bruker du f.eks. sterke greier som chilli, eller lignende? Jeg har aldri brukt det, men jeg liker litt sterk mat 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Karry er for fiskeboller! Er ikke så glad i karry jeg, men det er kanskje fordi mormor bruker det mye, og jeg ofte sitter timevis på do etter et besøk der... Smak og behag, men karri- og smørstekte ferske sjampinjong er godt til biff. 0 Siter
spirito Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Skal spise noen kjedelige brødskiver nå, jeg. Noen andre kryddertips? Bruker du f.eks. sterke greier som chilli, eller lignende? Jeg har aldri brukt det, men jeg liker litt sterk mat Liker ikke chili noe særlig jeg, men jeg digger rosépepper! Også er jeg veldig glad i muskat ) 0 Siter
SierDuDet Skrevet 4. november 2002 Forfatter Skrevet 4. november 2002 Liker ikke chili noe særlig jeg, men jeg digger rosépepper! Også er jeg veldig glad i muskat ) Rosepepper er jeg usikker på hva er, og muskat kjenner jeg ikke igjen på smaken om jeg smaker det, men jeg får prøve litt forskjellig. Krydder er viktig! 0 Siter
spirito Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Rosepepper er jeg usikker på hva er, og muskat kjenner jeg ikke igjen på smaken om jeg smaker det, men jeg får prøve litt forskjellig. Krydder er viktig! Muskat er sånn som er på fiskegrateng, vet du ) 0 Siter
Gjest Ta nå av deg trusa, leggen under musa, så vi ikke griser lakenet Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 DOMUS er vel ute av bildet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.