Atene Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Det henger fem fasaner (med fjær...) i matboden min. Noen som vet hva man gjør med dem ? 0 Siter
serendipity Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Se om denne kan hjelpe deg http://www.aperitif.no/index.db2?id=21216 0 Siter
SierDuDet Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Cona var flink med fasaner.. Fortsatt i frysern? 0 Siter
conan Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Fortsatt i frysern? Har ikke fått hentet den kvernen, ennå. Drar oppover til Trøndelag den 13. for å ordne det. Medisterkakene er vel ferdige sånn rundt den 16., så jeg tar i mot bestillinger allerede nå. Julen kommer før man aner... 0 Siter
SierDuDet Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Har ikke fått hentet den kvernen, ennå. Drar oppover til Trøndelag den 13. for å ordne det. Medisterkakene er vel ferdige sånn rundt den 16., så jeg tar i mot bestillinger allerede nå. Julen kommer før man aner... Jeg har aldri vært glad i medisterkaker, så jeg må avstå. Litt skikkelig indrifilet er derimot godt. 0 Siter
Atene Skrevet 4. november 2002 Forfatter Skrevet 4. november 2002 Cona var flink med fasaner.. Jeg tenkte kanskje du skjøt noen (fasaner, ikke coner) med Holland&Holland haglene dine, ja... Noen sjanse for at du husker hva hun gjorde, eller gikk det i fryseboksen med henne ? 0 Siter
conan Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Jeg har aldri vært glad i medisterkaker, så jeg må avstå. Litt skikkelig indrifilet er derimot godt. Ja, du er jo DOLs biffekspert, så det kan jeg skjønne.. Jeg har nå reservert to fileter til deg. 0 Siter
conan Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Jeg tenkte kanskje du skjøt noen (fasaner, ikke coner) med Holland&Holland haglene dine, ja... Noen sjanse for at du husker hva hun gjorde, eller gikk det i fryseboksen med henne ? Jeg er kun på kjøkkenet for å hente meg kaffe... :-) 0 Siter
Atene Skrevet 4. november 2002 Forfatter Skrevet 4. november 2002 Jeg er kun på kjøkkenet for å hente meg kaffe... :-) Legger du ikke merke til hva du spiser heller ? 0 Siter
SierDuDet Skrevet 4. november 2002 Skrevet 4. november 2002 Ja, du er jo DOLs biffekspert, så det kan jeg skjønne.. Jeg har nå reservert to fileter til deg. Hehe, jeg lurer på om det ikke var du som engang skrev et godt innlegg her om hvordan man skulle steke biffer... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.