Gjest ikke undertegnet Skrevet 7. november 2002 Del Skrevet 7. november 2002 Noen som har oppskriften? Er det godt? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lindberg-fan Skrevet 9. november 2002 Del Skrevet 9. november 2002 Oppskriften ble ihvertfall lagt ut på forumet på http://www.slankenett.no for noen dager siden. Jeg fant ikke igjen oppskriften nå, men du kan jo se om du finner den. Det var på slanke-forumet. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lindberg-fan Skrevet 9. november 2002 Del Skrevet 9. november 2002 Oppskriften ble ihvertfall lagt ut på forumet på http://www.slankenett.no for noen dager siden. Jeg fant ikke igjen oppskriften nå, men du kan jo se om du finner den. Det var på slanke-forumet. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lindberg-fan Skrevet 9. november 2002 Del Skrevet 9. november 2002 Oppskriften ble ihvertfall lagt ut på forumet på http://www.slankenett.no for noen dager siden. Jeg fant ikke igjen oppskriften nå, men du kan jo se om du finner den. Det var på slanke-forumet. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lindberg-fan Skrevet 9. november 2002 Del Skrevet 9. november 2002 Oppskriften ble ihvertfall lagt ut på forumet på http://www.slankenett.no for noen dager siden. Jeg fant ikke igjen oppskriften nå, men du kan jo se om du finner den. Det var på slanke-forumet. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
favn Skrevet 13. november 2002 Del Skrevet 13. november 2002 Jeg sakset Dr. Lindbergs brød fra nettet: Solsikkerugbrød (2 brød) 400 g sammalt rug, grov 200 g hvetemel 65 g hveteflak 65 g solsikkekjerner 65 g linfrø, helst knust 50 g rugflak 50 g havregryn 10 g johannesbrødkjernemel 30 g glutenmel 1 ss melasse 1 1/2 ss planteolje 7 dl lunkent vann 15-20 g natriumredusert salt (Seltin) 1 ss fruktose 25 g gjær Løs opp gjær i litt lunkent vann, ca. 30 grader, og tilsett planteolje og melasse. Ha resten av vannet i en stor bolle og tilsett de tørre ingrediensene. Elt deigen i en kjøkkenmaskin i 5 minutter. Deigen skal ha en tykk, grøtaktig konsistens. Spray brødformene med fett og legg deigen i. Dekk med et klede og la dem heve i ca. 1 time. Sett brødformene inn i ovnen ved 200 grader, og la brødene steke i i 40 minutter til en time. Når brødene er ferdige tar du dem ut av formene og setter dem til avkjøling på rist. Tips: Når du avkjøler brødene, dynk først et kopphåndkle og vri det opp så det er fuktig. Pakk det godt rundt brødene, og legg ett tørt badehåndkle utenpå der igjen. Brødene blir mer saftige da. Johannesbrødkjernemel fås kjøpt i helsekostforretninger. Det kan også rugflak, hveteflak, melasse og glutenmel. Glutenmelet gjør brødet mer elastisk, smuldrer ikke opp så lett. Fruktose kan erstattes med lys sirup eller honning. Planteoljer du kan bruke er: Solsikkeolje, rapsolje, valnøttolje eller olivenolje. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.