Gjest siljev Skrevet 19. november 2002 Del Skrevet 19. november 2002 Synes Lindbergs sietten er interessant, men jeg elsker brødmat og pasa/ris.. Men jeg ser jo at det kan være noe i dette med GI... Det jeg har tenkt på er om det kunne være ok å ha en eller to dager der man spiser mat med høy GI og heller lavere fettinnhold?? Er det noen der ute som har fulgt dietten og har noen praktiske råd og komme med. Nå er jeg sånn halvveis på lav GI diett, men føler meg helt i "vilsken", føler meg meg stabil, mindre brå sulten, sluker ikke maten i så stor grad. Men hodet sier liksom at dette er feil. man er jo så vant med at det er fettet som er fienden.(Har før vært på ekstrem lav fett diett, ble da ofte småsulten, slukte maten, var uvel og slapp.) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.