Gjest Aina E Skrevet 1. desember 2002 Del Skrevet 1. desember 2002 Ønsker kjapt svar, da middagstid nærmer seg med stormskritt. Kjøpte en 2-kilos på Rema i går. Frossen. Den har ligget på tining fra i går til i dag. Når vi skulle sløye den, så var skinnet så løst at det datt av... (Veske? Ganske kult mønster) Kjøttet er så "mørt" at det ser ferdig kokt ut. Finner og sånn kan man bare dra av... Den lukter ikke vondt og fargen på kjøttet er fin. Ville dere spist denne? Hva med å legge fisken (uten skinn, hode, innvoller og hale) i sølvfolie og bake den i ovnen?? Er det vanlig at oppdrettsfisk blir så "slapp i fisken"?? Lurer på om det må bli grandiosa i steden for ørret i dag... Hilsen 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest siljev Skrevet 2. desember 2002 Del Skrevet 2. desember 2002 hei, spiste dette på fredag med stor suksess!! Bakte i folie, hadde hasselbakt potet til, rosenkål og gulrøtter. Bakte med hode og finner, sløyet den bare.. Tror at det "ekle" er fett, samboer sa at oppdrettsfisk kan være mye fetere.(Fett er brunt på fisk) Vi er i allefall ikke syke:-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.