Gå til innhold

Guffen oppdrettsørret...


Gjest Aina E

Anbefalte innlegg

Ønsker kjapt svar, da middagstid nærmer seg med stormskritt.

Kjøpte en 2-kilos på Rema i går. Frossen.

Den har ligget på tining fra i går til i dag.

Når vi skulle sløye den, så var skinnet så løst at det datt av... (Veske? Ganske kult mønster)

Kjøttet er så "mørt" at det ser ferdig kokt ut.

Finner og sånn kan man bare dra av...

Den lukter ikke vondt og fargen på kjøttet er fin.

Ville dere spist denne?

Hva med å legge fisken (uten skinn, hode, innvoller og hale) i sølvfolie og bake den i ovnen??

Er det vanlig at oppdrettsfisk blir så "slapp i fisken"??

Lurer på om det må bli grandiosa i steden for ørret i dag... Hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

hei, spiste dette på fredag med stor suksess!! Bakte i folie, hadde hasselbakt potet til, rosenkål og gulrøtter. Bakte med hode og finner, sløyet den bare.. Tror at det "ekle" er fett, samboer sa at oppdrettsfisk kan være mye fetere.(Fett er brunt på fisk) Vi er i allefall ikke syke:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...