Gå til innhold

Vollkornbrot vs. Pumpernickelbrød og GI i disse


Cavatina

Anbefalte innlegg

Jeg har lest littegrann i dr. Lindbergs bok og han nevner pumpernickelbrød i listen sin over matvarer med lav GI. I følge innholdsdeklarasjonen jeg fant på pakken med slikt brød i butikken, samt alle oppskrifter jeg har funnet, inneholder disse enten honning eller sirup.

Nå har jeg kjøpt en pakke med tysk Vollkornbrot og på innholdslisten der står det at dette kun er laget av hele rugkorn, vann og salt. Dette må da være bedre mht. lav GI enn pumpernickelbrød?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...