Gå til innhold

Hjelp til baking....


Anbefalte innlegg

Gjest bakedama
Skrevet

Når det står i oppskriften at det skal være smør; er det meierismør eller margarin??

Skrevet

Smør er smør, og ikke margarin. Mener jeg. Margarin er da ikke noe godt ?

Ihvertfall _må_ du bruke smør til berlinerkranser.

Gjest bakedama
Skrevet

Smør er smør, og ikke margarin. Mener jeg. Margarin er da ikke noe godt ?

Ihvertfall _må_ du bruke smør til berlinerkranser.

Når jeg først maser...

Du har ikke en oppskrift på noen gode horn??

;-)

Skrevet

Det går like bra med begge deler, men jeg syns det blir ekstra godt med Mmmmmmeierismør. Og kalorimessig er det ikke noen forskjell å snakke om, hvis du tenker på det.

Skrevet

Som en bokmålsskrivende nordlending tenker jeg bokmål når jeg skriver. Når jeg så i egenskap av å være nordlending etterpå leser det jeg har skrevet, hender det av og til oppdager en og annen språkblomst. Så også i denne overskriften.

Vel, det får stå sin prøve. Det jeg ville si noe om her var bruken av ulike typer fett i ulike julekaker.

Når jeg baker julekaker så er kun det beste godt nok. Og da er det kun meierismør som gjelder.

Skulle det likevel være slik (gud forby *korser meg*) at en ikke liker smørsmaken så går det fint med margarin.

Verd å få med seg er det likevel at slike myke margariner, som f.eks. soft og soya er et heller dårlig valg dersom det er sprø småkaker som står på bakeprogrammet.

Lightprodukter finner jeg ikke omtalen verd.

God bakst!

Skrevet

Som en bokmålsskrivende nordlending tenker jeg bokmål når jeg skriver. Når jeg så i egenskap av å være nordlending etterpå leser det jeg har skrevet, hender det av og til oppdager en og annen språkblomst. Så også i denne overskriften.

Vel, det får stå sin prøve. Det jeg ville si noe om her var bruken av ulike typer fett i ulike julekaker.

Når jeg baker julekaker så er kun det beste godt nok. Og da er det kun meierismør som gjelder.

Skulle det likevel være slik (gud forby *korser meg*) at en ikke liker smørsmaken så går det fint med margarin.

Verd å få med seg er det likevel at slike myke margariner, som f.eks. soft og soya er et heller dårlig valg dersom det er sprø småkaker som står på bakeprogrammet.

Lightprodukter finner jeg ikke omtalen verd.

God bakst!

Som bokmålskrivende nordlenning ler jeg godt av språkblomsten i overskriften...

Vil bare si at dersom småkakene ikke behøver å være sprø,er margarin (soft/soya) helt OK. Eller bruk Per margarin for sprøere kaker.

Kan ikke fordra smørsmaken, jeg. Skjønner ikke at folk kan ødelegge gode kaker på den måten ;-)

Skrevet

Som bokmålskrivende nordlenning ler jeg godt av språkblomsten i overskriften...

Vil bare si at dersom småkakene ikke behøver å være sprø,er margarin (soft/soya) helt OK. Eller bruk Per margarin for sprøere kaker.

Kan ikke fordra smørsmaken, jeg. Skjønner ikke at folk kan ødelegge gode kaker på den måten ;-)

Småkaker som IKKE skal være sprø??? Vrir hjernen for å komme på noen, men lykkes ikke.

Mulig jeg har for mange julekakeoppskrifter i hodet for tiden. Gi meg et eksempel da.

*har nettopp vasket fettfingrene etter avsluttet krumkakesteking* :oD

Skrevet

Småkaker som IKKE skal være sprø??? Vrir hjernen for å komme på noen, men lykkes ikke.

Mulig jeg har for mange julekakeoppskrifter i hodet for tiden. Gi meg et eksempel da.

*har nettopp vasket fettfingrene etter avsluttet krumkakesteking* :oD

Krumkaker kan fint lages med Per margarin, og det kan de andre sprø kakene også. Ikkesprø kaker... Gruble.... Kommer sannerlig ikke på noen i farta. Tror derfor jeg stort sett bruker per margarin i julebaksten, ja. (Brukte soya margarin i pepperkakene. De ble faktisk både sprø og gode. Merkelig)

Skrevet

Som en bokmålsskrivende nordlending tenker jeg bokmål når jeg skriver. Når jeg så i egenskap av å være nordlending etterpå leser det jeg har skrevet, hender det av og til oppdager en og annen språkblomst. Så også i denne overskriften.

Vel, det får stå sin prøve. Det jeg ville si noe om her var bruken av ulike typer fett i ulike julekaker.

Når jeg baker julekaker så er kun det beste godt nok. Og da er det kun meierismør som gjelder.

Skulle det likevel være slik (gud forby *korser meg*) at en ikke liker smørsmaken så går det fint med margarin.

Verd å få med seg er det likevel at slike myke margariner, som f.eks. soft og soya er et heller dårlig valg dersom det er sprø småkaker som står på bakeprogrammet.

Lightprodukter finner jeg ikke omtalen verd.

God bakst!

He he...

Skjønner hva du mener; jeg er også nordlending.

:o))

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...