Gå til innhold

Fryse gjærbakst til dagen etter?


morinor

Anbefalte innlegg

Vi skal ha julefest i morgen kveld. Har bakt div. gjærbakst i dag, bl.a. foccaciabrød og en olivenkrans. Lurer nå på om hva som er best - pakke det i tett pose og oppbevare det i kjølerom eller å fryse det ned, og ta det opp i morgen ettermiddag (dvs. ca 24 timer i frysern).

Hva er deres erfaringer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...