Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Dette pleier det å stå om i kokebøker. Vi har iallefall hvertfall en kokebok med nøyaktige forkalringer og tegninger om hvordan man skjærer opp fugl. Har du kikket i skapet ditt og sjekka kokebøkene?

Ellers kan du vel finne noe på nettet? Let litt rundt, blant annet her:

http://www.kokk.no/kokkens_matoppskrifter/And.shtml

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/87029-duck/#findComment-474728
Del på andre sider

Vet ikke, men stakkars Donald Duck ! *snusfsfsfsf*

I dette tilfellet er det Anders And som skal til pers. Det er noe dansk på gjestelisten. Og noe italiensk. Og noe nepalesisk. Og malaysisk. Anders er bestillt med det danske i bakhodet, and er SELVE julemiddagen i Danmark. Og den er ikke noe religiøst symbol i noen religion, så den er safe. Det var kalkunen også. Ribbe er litt vanskeligere.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/87029-duck/#findComment-474730
Del på andre sider

I dette tilfellet er det Anders And som skal til pers. Det er noe dansk på gjestelisten. Og noe italiensk. Og noe nepalesisk. Og malaysisk. Anders er bestillt med det danske i bakhodet, and er SELVE julemiddagen i Danmark. Og den er ikke noe religiøst symbol i noen religion, så den er safe. Det var kalkunen også. Ribbe er litt vanskeligere.

Trodde du snakket om Donald Duck jeg...

"...blir det i dag" trodde jeg betydde at det kom Donald Duck på tv i dag i stedet for i går eller noe i den duren.... buhu.. det blir ikke jul uten Donald.

Anders And er god ja.. for ikke å snakke om Andersine.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/87029-duck/#findComment-474742
Del på andre sider

Ulv I Faarikaal

I dette tilfellet er det Anders And som skal til pers. Det er noe dansk på gjestelisten. Og noe italiensk. Og noe nepalesisk. Og malaysisk. Anders er bestillt med det danske i bakhodet, and er SELVE julemiddagen i Danmark. Og den er ikke noe religiøst symbol i noen religion, så den er safe. Det var kalkunen også. Ribbe er litt vanskeligere.

Er ikke ender hellige i Indre Mongolia ?

Stekt and er godt, men det er guffent å vaske ender.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/87029-duck/#findComment-474766
Del på andre sider

Annonse

Dette pleier det å stå om i kokebøker. Vi har iallefall hvertfall en kokebok med nøyaktige forkalringer og tegninger om hvordan man skjærer opp fugl. Har du kikket i skapet ditt og sjekka kokebøkene?

Ellers kan du vel finne noe på nettet? Let litt rundt, blant annet her:

http://www.kokk.no/kokkens_matoppskrifter/And.shtml

Har ingen kokebok som omtaler and, men løsningen var så innlysende at jeg nesten overså den. Jeg lot eksperten (dansken) skjære den opp. Voila! Det var godt vi lagde forrett, de strekker den ganske langt når de påstår at ei and skal rekke til 6 personer. Nydelig mat, i hvert fall. *raaap*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/87029-duck/#findComment-475081
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...