nick Skrevet 25. desember 2002 Skrevet 25. desember 2002 Blir det i dag. Hvordan skjærer man opp en sådan? Løsner bryststykkene og deler opp? Eller "slicer" skiver som om det var en stek? 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 25. desember 2002 Skrevet 25. desember 2002 Vet ikke, men stakkars Donald Duck ! *snusfsfsfsf* 0 Siter
molli Skrevet 25. desember 2002 Skrevet 25. desember 2002 Dette pleier det å stå om i kokebøker. Vi har iallefall hvertfall en kokebok med nøyaktige forkalringer og tegninger om hvordan man skjærer opp fugl. Har du kikket i skapet ditt og sjekka kokebøkene? Ellers kan du vel finne noe på nettet? Let litt rundt, blant annet her: http://www.kokk.no/kokkens_matoppskrifter/And.shtml 0 Siter
nick Skrevet 25. desember 2002 Forfatter Skrevet 25. desember 2002 Vet ikke, men stakkars Donald Duck ! *snusfsfsfsf* I dette tilfellet er det Anders And som skal til pers. Det er noe dansk på gjestelisten. Og noe italiensk. Og noe nepalesisk. Og malaysisk. Anders er bestillt med det danske i bakhodet, and er SELVE julemiddagen i Danmark. Og den er ikke noe religiøst symbol i noen religion, så den er safe. Det var kalkunen også. Ribbe er litt vanskeligere. 0 Siter
Sofline Skrevet 25. desember 2002 Skrevet 25. desember 2002 I dette tilfellet er det Anders And som skal til pers. Det er noe dansk på gjestelisten. Og noe italiensk. Og noe nepalesisk. Og malaysisk. Anders er bestillt med det danske i bakhodet, and er SELVE julemiddagen i Danmark. Og den er ikke noe religiøst symbol i noen religion, så den er safe. Det var kalkunen også. Ribbe er litt vanskeligere. Trodde du snakket om Donald Duck jeg... "...blir det i dag" trodde jeg betydde at det kom Donald Duck på tv i dag i stedet for i går eller noe i den duren.... buhu.. det blir ikke jul uten Donald. Anders And er god ja.. for ikke å snakke om Andersine. 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 25. desember 2002 Skrevet 25. desember 2002 I dette tilfellet er det Anders And som skal til pers. Det er noe dansk på gjestelisten. Og noe italiensk. Og noe nepalesisk. Og malaysisk. Anders er bestillt med det danske i bakhodet, and er SELVE julemiddagen i Danmark. Og den er ikke noe religiøst symbol i noen religion, så den er safe. Det var kalkunen også. Ribbe er litt vanskeligere. Er ikke ender hellige i Indre Mongolia ? Stekt and er godt, men det er guffent å vaske ender. 0 Siter
andungen Skrevet 25. desember 2002 Skrevet 25. desember 2002 Er ikke ender hellige i Indre Mongolia ? Stekt and er godt, men det er guffent å vaske ender. ??? ??? !!! 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 25. desember 2002 Skrevet 25. desember 2002 ??? ??? !!! Og spørmålet var ? Orakelet svarer :-) 0 Siter
nick Skrevet 26. desember 2002 Forfatter Skrevet 26. desember 2002 Dette pleier det å stå om i kokebøker. Vi har iallefall hvertfall en kokebok med nøyaktige forkalringer og tegninger om hvordan man skjærer opp fugl. Har du kikket i skapet ditt og sjekka kokebøkene? Ellers kan du vel finne noe på nettet? Let litt rundt, blant annet her: http://www.kokk.no/kokkens_matoppskrifter/And.shtml Har ingen kokebok som omtaler and, men løsningen var så innlysende at jeg nesten overså den. Jeg lot eksperten (dansken) skjære den opp. Voila! Det var godt vi lagde forrett, de strekker den ganske langt når de påstår at ei and skal rekke til 6 personer. Nydelig mat, i hvert fall. *raaap* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.