spirito Skrevet 29. desember 2002 Skrevet 29. desember 2002 Hva er egentlig en lefseklining? En lefse med klin på? Evt. hva slags lefse/klin? 0 Siter
Line Skrevet 29. desember 2002 Skrevet 29. desember 2002 Smurt tynnlefse med en blanding av smørkrem og kanel på. (Sukker, smør og kanel.) De som bor litt "på bygda" her sier i alle fall "læfsklenning". De er forresten å få kjøpt i butikkene også, ligger som regel ved brødene og heter "Li-klenning". 0 Siter
Gjest Jadajadajada Skrevet 29. desember 2002 Skrevet 29. desember 2002 I Telemark kaller vi det kling. Og har ikke kanel på. Bare en smør og sukkerblanding. Nyyyyyyyyyyydelig! 0 Siter
Anka Skrevet 29. desember 2002 Skrevet 29. desember 2002 Tradisjonell lefse her i Telemark er langet av poteter, mens det er mel(og ikke poteter som i lefsa) som er hovedingrediens i kling. 0 Siter
Gjest hobbykokk Skrevet 30. desember 2002 Skrevet 30. desember 2002 Den originale vestlandske "læfsklenninga" er en blanding av smør, sukker og prim. Smør og sukker røres hvitt og tilsettes prim. Deretter smøres det utover tynnlefse. Namnam 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.