Gå til innhold

Matspørsmål - raclette


Anbefalte innlegg

Gjest den sorte dame

Hei, vi har fått en Raclette til jul og vil kose oss med noe godt i kveld!

Noen som kan komme med noen gode tips til mat å bruke i denne?

Fortell litt om hvordan man gjør det og da! Skal kjøttet/skinken/kyllingen stekes først eller holder det å legge de i racletten?

Hva slags olje bruker man foressten til Fondue?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/87979-matsp%C3%B8rsm%C3%A5l-raclette/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi pleier å smelte raclette-osten i skuffene, mens vi slenger annet stekbart oppå raclettejernet. Der det det en slags grill.

Som tilbehør er det godt med spekepølse, bacon, stekte potetbiter, små sylteagurker, salatblader (gjerne med litt edikk på), sølvløk og babymais.

Kjøttbitene skal grilles/stekes oppå racletten. I skuffene under, legger man osten. Når osten er smeltet, skraper man den over maten sin på tallerkenen med spatel-skjeen som følger med.

Man kan egentlig bruke det meste som tilbehør. Tomater, champignoner, sølvløk, sjalottløk, ja, alt som smaker godt lett stekt og med ost over!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...