Gjest den sorte dame Skrevet 4. januar 2003 Skrevet 4. januar 2003 Hei, vi har fått en Raclette til jul og vil kose oss med noe godt i kveld! Noen som kan komme med noen gode tips til mat å bruke i denne? Fortell litt om hvordan man gjør det og da! Skal kjøttet/skinken/kyllingen stekes først eller holder det å legge de i racletten? Hva slags olje bruker man foressten til Fondue? 0 Siter
Gjest storesøster Skrevet 4. januar 2003 Skrevet 4. januar 2003 Bruk: Birkbeinerskinke, event. annen skinke. Poteter Sølvløk, Sylteagurk Racletteost, som smeltes i de små pannene på raclettegjernet Fåes kjøpt i butikken. Rømme. Kjempegodt og enkelt!!! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 4. januar 2003 Skrevet 4. januar 2003 Det er bare osten som skal nedi "skuffene" og smelte. Alt annet slenger du på grillen oppå. Kyllingfileter i biter, pølsebiter, oppskåret skinkebiff er godt. Champignon, babymais, paprikabiter, sølvløk er gode grønsaker til. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 4. januar 2003 Skrevet 4. januar 2003 Vi pleier å smelte raclette-osten i skuffene, mens vi slenger annet stekbart oppå raclettejernet. Der det det en slags grill. Som tilbehør er det godt med spekepølse, bacon, stekte potetbiter, små sylteagurker, salatblader (gjerne med litt edikk på), sølvløk og babymais. 0 Siter
molli Skrevet 5. januar 2003 Skrevet 5. januar 2003 Kjøttbitene skal grilles/stekes oppå racletten. I skuffene under, legger man osten. Når osten er smeltet, skraper man den over maten sin på tallerkenen med spatel-skjeen som følger med. Man kan egentlig bruke det meste som tilbehør. Tomater, champignoner, sølvløk, sjalottløk, ja, alt som smaker godt lett stekt og med ost over! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.