pirko Skrevet 10. januar 2003 Skrevet 10. januar 2003 Jeg baker brød, og bruker en del sammalt rug i brødet. Men kan man likegodt bruke sammalt hvete?. Hva er forskjellen på disse kornsortene sånn næringsmessig? 0 Siter
Gjest Shire Skrevet 10. januar 2003 Skrevet 10. januar 2003 hvis du ser på posene står det der hva som er sunnest viss du sameligner dem 0 Siter
KrEidem Skrevet 6. mars 2003 Skrevet 6. mars 2003 Poenget er at vi spiser for mye hvete i norge. Derfor er det lurt å variere med kornsortene. Derfor bør du foretrekke rug fremfor hvete. Om det er noen som vet mer vil jeg gjerne høre om det. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.