Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg baker brød, og bruker en del sammalt rug i brødet. Men kan man likegodt bruke sammalt hvete?. Hva er forskjellen på disse kornsortene sånn næringsmessig?

Fortsetter under...

Skrevet

hvis du ser på posene står det der hva som er sunnest viss du sameligner dem

  • 1 måned senere...
Skrevet

Poenget er at vi spiser for mye hvete i norge. Derfor er det lurt å variere med kornsortene. Derfor bør du foretrekke rug fremfor hvete.

Om det er noen som vet mer vil jeg gjerne høre om det.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...