pirko Skrevet 10. januar 2003 Del Skrevet 10. januar 2003 Jeg baker brød, og bruker en del sammalt rug i brødet. Men kan man likegodt bruke sammalt hvete?. Hva er forskjellen på disse kornsortene sånn næringsmessig? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shire Skrevet 10. januar 2003 Del Skrevet 10. januar 2003 hvis du ser på posene står det der hva som er sunnest viss du sameligner dem 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KrEidem Skrevet 6. mars 2003 Del Skrevet 6. mars 2003 Poenget er at vi spiser for mye hvete i norge. Derfor er det lurt å variere med kornsortene. Derfor bør du foretrekke rug fremfor hvete. Om det er noen som vet mer vil jeg gjerne høre om det. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.