Altman Skrevet 19. januar 2003 Del Skrevet 19. januar 2003 middagsretten "Rev rasket over is" Noen? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/89937-jeg-trenger-oppskriften-p%C3%A5/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
polly1365380357 Skrevet 19. januar 2003 Del Skrevet 19. januar 2003 Man tar en passelig stor rev. Helst rød, men hvit eller blå går også. Fjell- bør man la være - de er så få igjen. Så rasker man reven. Ikke gjør det for hardt eller fo rlenge - bare til den er passe mør. Server den lettrasket og dandert på et fat med is, helst vanilje men rom/rosin er også godt - særlig til varianten med blå rev. God appetitt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/89937-jeg-trenger-oppskriften-p%C3%A5/#findComment-493622 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Altman Skrevet 19. januar 2003 Forfatter Del Skrevet 19. januar 2003 Man tar en passelig stor rev. Helst rød, men hvit eller blå går også. Fjell- bør man la være - de er så få igjen. Så rasker man reven. Ikke gjør det for hardt eller fo rlenge - bare til den er passe mør. Server den lettrasket og dandert på et fat med is, helst vanilje men rom/rosin er også godt - særlig til varianten med blå rev. God appetitt. Hmm, det må jeg si. Personlig er jeg litt i tvil om selve raskingen, men jeg får det nok til. Tusen takk 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/89937-jeg-trenger-oppskriften-p%C3%A5/#findComment-493627 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.