Gå til innhold

Jeg trenger oppskriften på


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

polly1365380357

Man tar en passelig stor rev. Helst rød, men hvit eller blå går også. Fjell- bør man la være - de er så få igjen.

Så rasker man reven. Ikke gjør det for hardt eller fo rlenge - bare til den er passe mør.

Server den lettrasket og dandert på et fat med is, helst vanilje men rom/rosin er også godt - særlig til varianten med blå rev.

God appetitt.

Man tar en passelig stor rev. Helst rød, men hvit eller blå går også. Fjell- bør man la være - de er så få igjen.

Så rasker man reven. Ikke gjør det for hardt eller fo rlenge - bare til den er passe mør.

Server den lettrasket og dandert på et fat med is, helst vanilje men rom/rosin er også godt - særlig til varianten med blå rev.

God appetitt.

Hmm, det må jeg si. Personlig er jeg litt i tvil om selve raskingen, men jeg får det nok til.

Tusen takk

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...