Gjest Superkokken nr. 2 Skrevet 22. januar 2003 Skrevet 22. januar 2003 Hei! Har noen en UTPRøVD og god oppskrift på risengrynsgøt? Må lage den klar til ca. kl. 20.00 Har melk og jasminris. Takk for eventuelle svar!! (Krysser fingra) 0 Siter
Gjest ikke undertegnet Skrevet 22. januar 2003 Skrevet 22. januar 2003 er ikke jasminris middagsris da. man bruker grøtris til grøt, ikke middagsris. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 22. januar 2003 Skrevet 22. januar 2003 Du må vel ha GRØTris for å få skikkelig grøt. Jasminris er dårlig egnet. 0 Siter
Vincent Skrevet 22. januar 2003 Skrevet 22. januar 2003 Kok risen med melk i stedet for vann - du kan godt bruke jasminris. Den vil få et litt 'uvant' preg, siden du bruker langkornet ris i stedet for rundkornet (det vi kjenner som grøtris) ris. 0 Siter
Tornerose Skrevet 22. januar 2003 Skrevet 22. januar 2003 Du må nok bruke grøtris, jasminris klistrer seg ikke sammen og vil ikke gi noen "grøt". 0 Siter
Vincent Skrevet 22. januar 2003 Skrevet 22. januar 2003 Du må nok bruke grøtris, jasminris klistrer seg ikke sammen og vil ikke gi noen "grøt". Tull. Jasminris er helt utmerket. Det har jeg brukt selv mange ganger. Jeg bruker kun rundkornet ris (grøtris) når jeg koker ris til sushi (koker den selvsagt i vann og ikke melk). Men - ligg unna alle ristyper det står "Uncle Ben" på. 0 Siter
Dorthe Skrevet 22. januar 2003 Skrevet 22. januar 2003 Tull. Jasminris er helt utmerket. Det har jeg brukt selv mange ganger. Jeg bruker kun rundkornet ris (grøtris) når jeg koker ris til sushi (koker den selvsagt i vann og ikke melk). Men - ligg unna alle ristyper det står "Uncle Ben" på. Hvorfor det? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.