Gå til innhold

Grøt


Gjest Superkokken nr. 2

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du må nok bruke grøtris, jasminris klistrer seg ikke sammen og vil ikke gi noen "grøt".

Tull. Jasminris er helt utmerket. Det har jeg brukt selv mange ganger.

Jeg bruker kun rundkornet ris (grøtris) når jeg koker ris til sushi (koker den selvsagt i vann og ikke melk).

Men - ligg unna alle ristyper det står "Uncle Ben" på.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/90386-gr%C3%B8t/#findComment-496508
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...