Gå til innhold

marmite/vegemite


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hva er det for noe?

Marmite er noko brunt og salt og bittert kliss, som er brukeleg som tilsetjing til ein del sausar, og elles som

oppspritar av kjedeleg kjøtpålegg av svin,kalkun osv.

På etiketten blir det kalla yeast extract, gjærekstrakt.

Stoffet er godt for dei som likar det. Eg har eit glas i kjøleskåpet, men eg trur det er

over eitt år gamalt, så etterspørselen her i huset er ikkje overveldande.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/90431-marmitevegemite/#findComment-496975
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...