Gjest mrsx Skrevet 24. januar 2003 Del Skrevet 24. januar 2003 Jeg har flere kilo kyllingfilet i fryser'n, men aner ikke hva jeg skal bruke dem til. Gode og enkle forslag mottas med takk 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/90605-hvordan-bruke-kyllingfilet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
shandy Skrevet 24. januar 2003 Del Skrevet 24. januar 2003 Skjer dem i tynne skiver og bruk dem i Wok, det syntes jeg er godt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/90605-hvordan-bruke-kyllingfilet/#findComment-497883 Del på andre sider Flere delingsvalg…
molli Skrevet 24. januar 2003 Del Skrevet 24. januar 2003 Du kan skjære et snitt i fileten på langs, og dytte inn litt Tine Kremost, f.eks. smaken Urter (eller etter smak). Stekes på vanlig måte, krydres evt med peppermix med hvitløk. Det kan servers til f.eks. gratinerte poteter fra Gartner, fås i ferdige poser i frysedisken. Bare å helle over i en ildfast form og sette i ovnen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/90605-hvordan-bruke-kyllingfilet/#findComment-497887 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ikke undertegnet Skrevet 24. januar 2003 Del Skrevet 24. januar 2003 Putt dem i en ildfast form. Hell en del soyaolje i bunnen. Masse krydder. Vend filetene i soya/krydder-blandingen. Putt oppi noen løk hvis du liker det. En halv time i ovnen. I mellomtiden kan du koke ris i mikro'n og blande en salat. Nyyyyyyyyyydelig! NB! Er det frosne svenskefileter, må de tines i flere timer på kjøkkenbenken. Eller et døgn i kjøleskap. Sånn omtrent. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/90605-hvordan-bruke-kyllingfilet/#findComment-497906 Del på andre sider Flere delingsvalg…
conan Skrevet 24. januar 2003 Del Skrevet 24. januar 2003 Gi den tilbake til kyllingen!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/90605-hvordan-bruke-kyllingfilet/#findComment-497914 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miromurr Skrevet 24. januar 2003 Del Skrevet 24. januar 2003 Liker du litt sterk mat? Gå på en innvandrerbutikk og kjøp saus på glass, av typen paste. Følg instruksjonene på glasset. Blir kjempegodt. Bedre enn de ferdige susene på glass som du får i vanlige butikker. Salat av tomat og rå løk. Kost gjerne på deg fersk koriander. Koriander kan du ha på risen også. Nanbrød er egentlig best på indiske restaurant, men de fra butikken kan brukes de også. Kan jeg få spise hos deg? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/90605-hvordan-bruke-kyllingfilet/#findComment-497921 Del på andre sider Flere delingsvalg…
andor Skrevet 24. januar 2003 Del Skrevet 24. januar 2003 Kapp dei i bitar og mariner dei eit døger i ein sterk satay-saus (tahini, pepper, sitrus,mushroom-soy og kva du ellesmåtte ha av tøff smak i hylla). Tre dei så på grillspyd alternerande med paprikabitar,sopp,lauk og pimientos. Steik kjapt under grillen! Server med ris,ein kald, sterk tomat/peppersaus og frisk salat. Godt stoff ! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/90605-hvordan-bruke-kyllingfilet/#findComment-497930 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Aandily Skrevet 24. januar 2003 Del Skrevet 24. januar 2003 Skjær filetene i biter, stek de i panne med høy kant. 1 løk i ringer over, litt vann, salt og pepper 1 broccoli i små buketter, og evt en boks mais.. 3 dl kremføte over. Ha på lokk og la det boble til broccolien er ferdig, evt smak til med mer salt og pepper. Serveres med ris!! NAM NAM!!:0) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/90605-hvordan-bruke-kyllingfilet/#findComment-497937 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Goliath Skrevet 24. januar 2003 Del Skrevet 24. januar 2003 Veldig enkelt - send dem til meg! Kyllingfilet er favorittkjøttet mitt, og det kan brukes til det meste så lenge det skal være grillet eller stekt kjøtt i retten. Mvh 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/90605-hvordan-bruke-kyllingfilet/#findComment-497939 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappa Bjørn Skrevet 24. januar 2003 Del Skrevet 24. januar 2003 Den nekleste oppskriften får du her. Mange av dem lenger nede var litt kompliserte synes jeg siden du etterlyser noe enkelt. Kok båndspaggetti i en kjele og ha i smør etter at vannet er rent av. Stek fileene i pannen i godt smør, til fileene er gjennomstekte og gylne. Når du er ferdig tar du de ut av pannen og har oppi en putt fløte og litt grillkrydder. Da har du kyllingfilèt med pasta og fløtesaus, kanskje baguetter med smør inntil. Kjempegodt!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/90605-hvordan-bruke-kyllingfilet/#findComment-498016 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.