Gå til innhold

Hvordan bruke kyllingfilet?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du kan skjære et snitt i fileten på langs, og dytte inn litt Tine Kremost, f.eks. smaken Urter (eller etter smak). Stekes på vanlig måte, krydres evt med peppermix med hvitløk.

Det kan servers til f.eks. gratinerte poteter fra Gartner, fås i ferdige poser i frysedisken. Bare å helle over i en ildfast form og sette i ovnen.

Gjest ikke undertegnet

Putt dem i en ildfast form. Hell en del soyaolje i bunnen. Masse krydder. Vend filetene i soya/krydder-blandingen. Putt oppi noen løk hvis du liker det. En halv time i ovnen. I mellomtiden kan du koke ris i mikro'n og blande en salat.

Nyyyyyyyyyydelig!

NB! Er det frosne svenskefileter, må de tines i flere timer på kjøkkenbenken. Eller et døgn i kjøleskap. Sånn omtrent.

Liker du litt sterk mat?

Gå på en innvandrerbutikk og kjøp saus på glass, av typen paste. Følg instruksjonene på glasset. Blir kjempegodt. Bedre enn de ferdige susene på glass som du får i vanlige butikker.

Salat av tomat og rå løk. Kost gjerne på deg fersk koriander. Koriander kan du ha på risen også. Nanbrød er egentlig best på indiske restaurant, men de fra butikken kan brukes de også.

Kan jeg få spise hos deg?

Annonse

Kapp dei i bitar og mariner dei eit døger i ein sterk satay-saus (tahini, pepper, sitrus,mushroom-soy og kva du ellesmåtte ha av tøff smak i hylla). Tre dei så på grillspyd alternerande med paprikabitar,sopp,lauk og pimientos.

Steik kjapt under grillen!

Server med ris,ein kald, sterk tomat/peppersaus og frisk salat.

Godt stoff !

Gjest Aandily

Skjær filetene i biter, stek de i panne med høy kant.

1 løk i ringer over, litt vann, salt og pepper

1 broccoli i små buketter, og evt en boks mais..

3 dl kremføte over.

Ha på lokk og la det boble til broccolien er ferdig, evt smak til med mer salt og pepper.

Serveres med ris!!

NAM NAM!!:0)

Den nekleste oppskriften får du her. Mange av dem lenger nede var litt kompliserte synes jeg siden du etterlyser noe enkelt.

Kok båndspaggetti i en kjele og ha i smør etter at vannet er rent av. Stek fileene i pannen i godt smør, til fileene er gjennomstekte og gylne. Når du er ferdig tar du de ut av pannen og har oppi en putt fløte og litt grillkrydder. Da har du kyllingfilèt med pasta og fløtesaus, kanskje baguetter med smør inntil.

Kjempegodt!!!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...