vin Skrevet 30. januar 2003 Skrevet 30. januar 2003 Har en hel ferdig grillet kylling som skal spises til middag i dag. Men hodet mitt er heelt tomt i dag , og jeg vil helst ikke lage standaren ris & bearnaise saus ;o) Forslag mottas med takk ! 0 Siter
serendipity Skrevet 30. januar 2003 Skrevet 30. januar 2003 Denne oppskriften er beregnet på to voksne, så får bare doble den: ½ grillet kylling (ca. 425 g) smør til steking 1 rød paprika 1 grønn paprika ½ boks hermetisk mais 200 g båndspaghetti Urtesaus: 3 dl seterrømme evt. litt kraft fra maisboksen 3 ss Gourmet urteost ½ s salt 1 ss finhakkede urter. Her bruker jeg det jeg har, men gressløk, timian, rosmarin er godt. Basilukum passer ikk så godt syntes jeg. Slipp båndspaghetti opp i kokende vann og følg koketiden på pakken. Varm lett opp kyllingbitene i smør i en stekepanne. Skjær paprika i små biter. Tilsett paprika og mais i pannen og la det bli godt varmt. Urtesaus: Kok opp rømmen eventuelt tilsatt litt kraft fra maisboksen. Smak til med urteost, salt og finhakkede urter. Hell sausen over pastaen ved servering. 0 Siter
vin Skrevet 30. januar 2003 Forfatter Skrevet 30. januar 2003 Denne oppskriften er beregnet på to voksne, så får bare doble den: ½ grillet kylling (ca. 425 g) smør til steking 1 rød paprika 1 grønn paprika ½ boks hermetisk mais 200 g båndspaghetti Urtesaus: 3 dl seterrømme evt. litt kraft fra maisboksen 3 ss Gourmet urteost ½ s salt 1 ss finhakkede urter. Her bruker jeg det jeg har, men gressløk, timian, rosmarin er godt. Basilukum passer ikk så godt syntes jeg. Slipp båndspaghetti opp i kokende vann og følg koketiden på pakken. Varm lett opp kyllingbitene i smør i en stekepanne. Skjær paprika i små biter. Tilsett paprika og mais i pannen og la det bli godt varmt. Urtesaus: Kok opp rømmen eventuelt tilsatt litt kraft fra maisboksen. Smak til med urteost, salt og finhakkede urter. Hell sausen over pastaen ved servering. Takk ;o) Hørtes godt og mildt ut for ungene også... 0 Siter
serendipity Skrevet 30. januar 2003 Skrevet 30. januar 2003 Takk ;o) Hørtes godt og mildt ut for ungene også... Ja, poden på 3,5 liker det veldig godt. Så får jeg og samboeren ta de "store sterke" når vi koser oss uten barn. Jeg digger nemlig sterk mat, spes. indisk. Men det liker følgelig ikke minsten. Glemte selvfølgelig å si at kruspersille også er godt som urt i sausen. Og evt. en salat til. 0 Siter
astridny Skrevet 30. januar 2003 Skrevet 30. januar 2003 Pasta med kylling i kremet chili saus 500-600 g strimlet kyllingkjøtt eller 4 kylling fileter 2 løk 2 fedd hvitløk 2-3 ss olivenolje 1 1/2 paprika ¼ - ½ rød chili ( kan sløyfes) ½ - 1 ss chilisaus ca 2 dl creme fraiche salt, pepper ev litt melk hvis sausen blir for tykk Stek finhakket løk og finhakket hvitløk i olje til løken er blank. Tilsett strimlet kyllingkjøtt, paprika i strimler og ev fin hakket chili. Stek til kyllingkjøttet har skiftet farge. Tilsett chilisaus og creme fraiche , kok opp og la trekke til kyllingkjøttet er gjennomkokt, 6-8 min. Smak til med salt og pepper. Blir sausen for tykk, spe med litt melk. Hell kyllingsausen over pasta og server med en grønn salat. Beskrivelse Kok pasta etter anvisning på pakken Stek finhakket løk og finhakket hvitløk i olje til løken er blank. Tilsett strimlet kyllingkjøtt, paprika i strimler og ev fin hakket chili. Stek til kyllingkjøttet har skiftet farge. Tilsett chilisaus og creme fraiche , kok opp og la trekke til kyllingkjøttet er gjennomkokt, 6-8 min. Smak til med salt og pepper. Blir sausen for tykk, spe med litt melk. Hell kyllingsausen over pasta og server med en grønn salat. God morgen norge mattips. 0 Siter
vin Skrevet 30. januar 2003 Forfatter Skrevet 30. januar 2003 Pasta med kylling i kremet chili saus 500-600 g strimlet kyllingkjøtt eller 4 kylling fileter 2 løk 2 fedd hvitløk 2-3 ss olivenolje 1 1/2 paprika ¼ - ½ rød chili ( kan sløyfes) ½ - 1 ss chilisaus ca 2 dl creme fraiche salt, pepper ev litt melk hvis sausen blir for tykk Stek finhakket løk og finhakket hvitløk i olje til løken er blank. Tilsett strimlet kyllingkjøtt, paprika i strimler og ev fin hakket chili. Stek til kyllingkjøttet har skiftet farge. Tilsett chilisaus og creme fraiche , kok opp og la trekke til kyllingkjøttet er gjennomkokt, 6-8 min. Smak til med salt og pepper. Blir sausen for tykk, spe med litt melk. Hell kyllingsausen over pasta og server med en grønn salat. Beskrivelse Kok pasta etter anvisning på pakken Stek finhakket løk og finhakket hvitløk i olje til løken er blank. Tilsett strimlet kyllingkjøtt, paprika i strimler og ev fin hakket chili. Stek til kyllingkjøttet har skiftet farge. Tilsett chilisaus og creme fraiche , kok opp og la trekke til kyllingkjøttet er gjennomkokt, 6-8 min. Smak til med salt og pepper. Blir sausen for tykk, spe med litt melk. Hell kyllingsausen over pasta og server med en grønn salat. God morgen norge mattips. Thanks ! Hørtes snadder ut den retten også ;o) Kan jo bare sløyfe all chilli....siden ungene skal spise det . 0 Siter
Gjest Goldis Skrevet 30. januar 2003 Skrevet 30. januar 2003 Del opp kyllingn i små terninger, og varm den med kinesisk kryddret tomat saus. Så har du eggnuddler og en frisk salat og dressing til.. Er kanskje litt sterkt til de små, men jeg synes det er veldig godt.. Serverte dette på en jentekveld uten å ha smakt det selv.. Vi var åtte stk som forskynte oss med lite, men etterpå ble porsjonene mye større.. Satt til slutt åtte stk som aldri hadde spist det og ble enige om at dette var kjempegodt.. Tror de fleste av mennene deres har fått smakt det også nå.. Lykke til! ;-)) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.