Gjest pasta elskeren Skrevet 1. februar 2003 Del Skrevet 1. februar 2003 hva er det best og spise av pasta, er det bare fargestoffer i den grønne og orange pastaen eller er det grønnsaker i den som gir dem den fargen? hva er da best og spise av de forskjellige fargene. har til nå bare brukt den naturelle. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 1. februar 2003 Del Skrevet 1. februar 2003 Rød/orange med tomat og grønn med spinat (æsj)? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 1. februar 2003 Del Skrevet 1. februar 2003 De bruker grønnsaker for å smaksette og farge pasta, spinat for grønt, chili for rødt f.eks. Det står på pakken hva som har gitt fargen. Det er ingenting som er bedre eller verre enn de andre, de gir bare en annerledes smak. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.