Gå til innhold

Balsamico, på hva da?


Gjest Prøvenoenytt

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Tja, som dressing på salater, bland det med olivenolje (1:3), salt, pepper og gjerne hakket hvitløk og friske krydderurter. Eller bruk det på jordbær (helt sant!) og sukker. La godgjøre seg en halvtimes tid før du spiser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ulv I Faarikaal

Kyllingwok, salat ?

Bland olje, litt balsamico-eddik, kapers, limeskall og hakket chili. Drypp det over wok eller salat. Ikke mye.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I salatdressinger - med litt sukker på jordbær - skvett litt på gode tomatskiver og kvern pepper over (legges f.eks. på brødskive med ost) - oppskåret paprika på stekebrett sammen med noen fedd hvitløk og olivenolje, stek, skvett over balsamico siste minuttet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...