Ulv I Faarikaal Skrevet 5. februar 2003 Skrevet 5. februar 2003 Det blir mer å tygge på, og så kan du få øyekontakt med maten. I panna spreller det litt, så det blir mer liv i smøret ! 0 Siter
Snøvit Skrevet 5. februar 2003 Skrevet 5. februar 2003 Æsj så grotesk du er da, men det var vel bare en spøk. 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 5. februar 2003 Forfatter Skrevet 5. februar 2003 Æsj så grotesk du er da, men det var vel bare en spøk. Mat er så mangt, det nevnte er helt sikkert spiselig, mendet er sikkert er fordel å fjerne nebbet først. 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 5. februar 2003 Skrevet 5. februar 2003 broren min fikk faktisk en liten kylling i det kokte egget sitt! ; ) Så da han skulle til å ta et jafs fra skjea fikk han ikke lyst på egg mer for å si det sånn.. Ekkelt.. Men nebbet kan jo svelges helt da.. Det komemr sikkert helt ut igjen og, sånn som mais! : ) 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 5. februar 2003 Forfatter Skrevet 5. februar 2003 broren min fikk faktisk en liten kylling i det kokte egget sitt! ; ) Så da han skulle til å ta et jafs fra skjea fikk han ikke lyst på egg mer for å si det sånn.. Ekkelt.. Men nebbet kan jo svelges helt da.. Det komemr sikkert helt ut igjen og, sånn som mais! : ) Der sa du noe ! Kompisene og jeg var på hyttetur og verten skulle tømme dassen da vi andre skulle spise frokost. Han ropte fra skauen: "Hvem er det som har spist mais ?" Dermed var matlysten vekk for et øyeblikk. 0 Siter
petter smart Skrevet 5. februar 2003 Skrevet 5. februar 2003 Inneholder ikke alle egg et lite kyllingfoster da? 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 5. februar 2003 Forfatter Skrevet 5. februar 2003 Inneholder ikke alle egg et lite kyllingfoster da? Nei, bare et befruktet. Butikkens kjedelige egg er ikke befruktet. Er de det, kan du se et lite rødt punkt i enden av navlestrengen som du alltid finner inni egget. På gård med hane, kan det hende et egg ikke blir funnet før etter en uke eller to, og fosteret kan sees. Mange har fått foster i stekepanna eller på skjea :-) 0 Siter
shandy Skrevet 5. februar 2003 Skrevet 5. februar 2003 Nei, bare et befruktet. Butikkens kjedelige egg er ikke befruktet. Er de det, kan du se et lite rødt punkt i enden av navlestrengen som du alltid finner inni egget. På gård med hane, kan det hende et egg ikke blir funnet før etter en uke eller to, og fosteret kan sees. Mange har fått foster i stekepanna eller på skjea :-) Endelig en som skjønner hva JEG prater om når jeg nevner navlestrengen i egget. "Hæ, hva er det, sier andre" og skjønner ikke meg som pirker og lirker for å få vekk den fra egget. Den er heselig og jeg peller den alltid ut, uansett hva jeg lager med egg i. Siler eggerøre osv. Spiser du den, når du f.eks har bløtkokt egg og den henger å dingler etter skjeea? 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 5. februar 2003 Forfatter Skrevet 5. februar 2003 Endelig en som skjønner hva JEG prater om når jeg nevner navlestrengen i egget. "Hæ, hva er det, sier andre" og skjønner ikke meg som pirker og lirker for å få vekk den fra egget. Den er heselig og jeg peller den alltid ut, uansett hva jeg lager med egg i. Siler eggerøre osv. Spiser du den, når du f.eks har bløtkokt egg og den henger å dingler etter skjeea? Jeg spiser den, og jeg har sett et par ganger at det har vokst litt på enden av strengen, stort som et fystikkhue, men tygd trøstig i vei. Jeg får ferske egg fra gård med hane. 0 Siter
amber sun Skrevet 5. februar 2003 Skrevet 5. februar 2003 Endelig en som skjønner hva JEG prater om når jeg nevner navlestrengen i egget. "Hæ, hva er det, sier andre" og skjønner ikke meg som pirker og lirker for å få vekk den fra egget. Den er heselig og jeg peller den alltid ut, uansett hva jeg lager med egg i. Siler eggerøre osv. Spiser du den, når du f.eks har bløtkokt egg og den henger å dingler etter skjeea? Det gjør jeg også. Tar bort alt gøsjet, som jeg kaller det. Uansett hva jeg lager... Og det løse som henger når egget er kokt, det får ligge igjen i skallet. Spiser det ikke jeg, nei. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.