Linemora Skrevet 14. februar 2003 Skrevet 14. februar 2003 Vet hva karbohydrater er men hva betyr GI. Hva er det som gjør at man leggerpå seg av karbohydrater? Er det noen som har oppskrifter på karbohydrat-fattig mat? Kan jeg spise ris eller pasta? nei nå går det i surr for meg her :-) 0 Siter
nanna Skrevet 14. februar 2003 Skrevet 14. februar 2003 GI= Glykemisk Indeks. Du vil ha mat med LAV GI. http://mat-no.primavi.com/ovrigt/glyk_ind.cfm 0 Siter
røyksopp Skrevet 20. februar 2003 Skrevet 20. februar 2003 Artikkel om GI finner du på http://www.idrettsforumet.no/viewtopic.php?t=2405 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.