Gjest salaten Skrevet 13. november 2000 Skrevet 13. november 2000 er dette spesielt bra?? i sauser, eller fruktsupper ol blir det ofte brukt for å tjukne. Er det veldig usunt... eller er det så små mengder at det ikke gjør noe?? noen som vet? 0 Siter
Gjest salaten Skrevet 13. november 2000 Skrevet 13. november 2000 er dette spesielt bra?? i sauser, eller fruktsupper ol blir det ofte brukt for å tjukne. Er det veldig usunt... eller er det så små mengder at det ikke gjør noe?? noen som vet? 0 Siter
Christine Helle, Ernæringsfysiolog Skrevet 13. november 2000 Skrevet 13. november 2000 Hei Maisenna og potet mel er ikke usunt. Det er to naturlige typer korn/mel som er velegnet som tykningsmidler. Dessuten brukes de i små mengder. 0 Siter
Christine Helle, Ernæringsfysiolog Skrevet 13. november 2000 Skrevet 13. november 2000 Hei Maisenna og potet mel er ikke usunt. Det er to naturlige typer korn/mel som er velegnet som tykningsmidler. Dessuten brukes de i små mengder. 0 Siter
Gjest salaten Skrevet 13. november 2000 Skrevet 13. november 2000 Hei Maisenna og potet mel er ikke usunt. Det er to naturlige typer korn/mel som er velegnet som tykningsmidler. Dessuten brukes de i små mengder. hva med sånnt du stør rett oppi , som ikke trenger å røres ut og ikke klumper..husker ikke hva det heter..tror kanskje det bare heter jevner 0 Siter
Gjest salaten Skrevet 13. november 2000 Skrevet 13. november 2000 Hei Maisenna og potet mel er ikke usunt. Det er to naturlige typer korn/mel som er velegnet som tykningsmidler. Dessuten brukes de i små mengder. hva med sånnt du stør rett oppi , som ikke trenger å røres ut og ikke klumper..husker ikke hva det heter..tror kanskje det bare heter jevner 0 Siter
Gjest lillebil Skrevet 14. november 2000 Skrevet 14. november 2000 hva med sånnt du stør rett oppi , som ikke trenger å røres ut og ikke klumper..husker ikke hva det heter..tror kanskje det bare heter jevner Det er maisenna, det... 0 Siter
Gjest lillebil Skrevet 14. november 2000 Skrevet 14. november 2000 hva med sånnt du stør rett oppi , som ikke trenger å røres ut og ikke klumper..husker ikke hva det heter..tror kanskje det bare heter jevner Det er maisenna, det... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.